Следвайте ни

Горещо! Първа целувка във "Фермата" СНИМКИ

viber icon

Първата целувка във "Фермата: Нов свят" вече е факт и тя е между българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и автомонтьора Краси Джунов.

Двамата се усамотиха на шезлонг край басейна и се отдадоха на дълго потисканото желание да се вкопчат един в друг. "Не издържам да не те галя!", промърмори в ухото на любимата си Джунов.

"Абсолютно блаженство! Дали не могат да ни оставят тук до утре вечерта?", отвърна разтопената от щастие Паулина. Двамата се преместиха в спалнята на чорбаджийската ферма, където продължиха с целувките.

Силиконка от отбора на чорбаджиите и сиромахът с минало на еротичен модел в Испания флиртуват от първата си седмица в риалитито, а дългите им разговори на прозорчето в оградата, която разделя стопанствата на бедните и богатите, им спечелиха имената Ромео и Жулиета.

На втората седмица Краси си уреди среща с Паулина под предлог, че двамата ще водят животните на паша, а на третата заяви, че е влюбен и избяга посред нощ във фермата на чорбаджиите.

Прескачайки триметровата ограда беглецът Ромео не само наруши правилата на играта, но беше дамгосан категорично като "предател" от отбора на сиромасите. Продукцията се реши на прецедент и Краси получи шанса да избира – да се върне при своите, или да остане при любимата си.

Той без колебание реши да пристане на чорбаджиите, а смелостта му бе възнаградена с небивал късмет – като фермер на седмицата при богатите треньорът на звездите Сами Хоссни избра Краси и Паулина за ратаи и те се усамотиха в обора при овцете.

Източник: show.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?