3906

Гордостта на татко! Вижте порасналия син на Ненчо Балабанов от първия му брак СНИМКА

Наследникът на Ненчо е художник. И продава част от картините си в интернет. В края на 2023 година актьорът стана баща за втори път, този път на момиченце. Тя е плод на любовта му с Катрин Русева, но Ненчо не прави разлика между децата си

 

 

Щастлива вест сполетя популярният водещ и актьор Ненчо Балабанов. Преди няколко дни средното си образование е завършил синът му Богомил, който е от първия му брак.

Днес, Ненчо Балабанов може да се гордее с факта, че синът му Богомил е абитуриент. Това е голямо постижение за цялото семейство и всички, които го подкрепят.

 

"Гордея се с теб, Боги! Честито завършване! Нека пътят ти напред бъде осветен, усмихнат, успешен и щастлив. Обичам те", написа Ненчо и сподели снимка на абитуриента. И ясно се вижда, че е имало парти в заведение с роднини и приятели. А Боги е заложил на класиката - черен костюм.

В края на 2023 година Ненчо стана баща за втори път, този път на момиченце. Тя е плод на любовта му с Катрин Русева, но Ненчо не прави разлика между децата си. За 18-ия рожден ден на сина си Ненчо го отрупа със скъпи подаръци, пише bgdnes.bg.

Наследникът на Ненчо е художник. И продава част от картините си в интернет. Не става ясно дали ще продължи висшето си образование в тази сфера и дали въобще ще се задържи в България, или ще търси по-добра перспектива някъде в чужбина.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?