Следвайте ни

Гордостта на мама! Какво прави дъщерята на Преслава, когато не я гледат ВИДЕО

viber icon

Момиченце за пример си има певицата Преслава. Двегодишната Паола сама се зае с почистването на детските съоръжения в столичния Южен парк, а фолк звездата сама се похвали с видеоклип на наследничката си онлайн.

Изпълнителката на „Пиян“ обясни на последователите си, че в парка има две детски площадки. Едната от тях „изглежда приветлива“, като разполага със специална настилка, която да омекотява удара при падане.

„Мястото е Южен парк - София. Има две детски площадки една до друга. Едната има специална настилка, която не само, че изглежда приветлива, не ги цапа, но и омекотява удара, ако паднат. Следователно тя е препълнена. Другата няма такава настилка, влизаш и потъваш в кал до ушите и естествено никой не я ползва. Само Паола решава да иде в нея и след като се пусна и видя на какво е заприличала ми поиска кърпичка, че ѝ били мръсни ръцете. Чакам я да мине от другата страна и да се пусне по пързалката, но тя не идва. Познавайки я веднага включих камерата и я улових как чисти “, пише под видеото Преслава.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?