71

Гордостта е голяма: Дъщерята на Мария завърши училище, ето какво предстои СНИМКИ

Фолк певицата Мария винаги е била привърженичка на лукса, но чест ѝ прави, че освен в скъпи дрехи, коли и почивки, инвестира и в образованието на единствената си дъщеря. Марая вече е гимназистка в най-скъпото училище у нас, пише Hotnews.bg.Тийнейджърката, която до дни ще стане на 14 години, получи дипломата за завършено средно образование вчера и се похвали в социалните мрежи.

Марая учи в Англо-американското училище в София, където се образоват децата на много дипломати, бизнесмени и политици. След като завърши успешно средния курс, тя продължава в гимназията, която трябва да приключи през 2026 година.
 
Таксите са около 25 000 евро за учебна година, но пък от училището се хвалят, че възпитаниците им имат 100 процента успеваемост в по-нататъшното си образование. Сградата, която се намира в Панчарево е супер модерна, а училището предлага собствен транспорт. Доскоро Мария само водеше единственото си отроче рано сутрин, но след като се ожени за трети път, явно предпочита компанията на мъжа си в тези часове.


 
„Там Марая попада в друга среда, има всичко онова, което аз в първата половина на живота си не съм имала”, обясни преди години Мария желанието си детето да се образова точно в баровското школо. Тъй като певицата от години е безработна, явно бащата на Марая и новият мъж на майката плащат огромните такси.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

24.06.2022 | 18:34

Това чалгарче е завършило основно не средно . И това е достатъчно за него и без това ще стане певица на чалгия за това няма нужда от средно.

Отговори
1 0
За един приятел питам

За един приятел питам

24.06.2022 | 15:05

Диплома за средно образование не се ли получава в 12-ти клас? Сега трябва да е за основно образование.

Отговори
4 0
Дреме ми

Дреме ми

22.06.2022 | 17:30

за певачката, аз завърших Антона и сега съм си сам господар и та съм я шпорил. Нищо не става от нея.

Отговори
3 4

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?