Следвайте ни

Горчиво! Тези зодии ще се сгодят през лятото

viber icon
Любовта идва с пълна сила за тези четири зодии, които ще се сгодят и ще бъдат много щастливи с човека до себе си. Ето кои са те и какво ще се случи!

ОВЕН

Овните винаги са си мечтали за този момент и са се надявали той да им се случи. Каквото и да си говорим, няма двойка, която да не си мечтая да е открила човека за себе си, с който ще прекара целия си живот. През това лято Овните ще имат едно кратко, но много вълнуващо пътуване. Точно на него ще се случи магията и ще се сгодят за човека до себе си. Ще има свещи, вечеря за двама, гледка към морето и много пеперуди в стомаха. Предложението за брак ще бъде много лично и романтично, ще ги държи дълго време в магията на любовта!

РАК

Лъвовете много искат да създадат голямо семейство, да имат щастлив брак и всички да знаят, че са постигнали най-голямата си мечта. Те не мечтаят за скъпи вещи, екскурзии и голяма къща. Искат само домашен уют, верен партньор и щастие у дома. Скоро ще имат всичко, за което са си мечтали. Ще получат най-магическото предложение за брак по средата на нощта. Ще има музика, изненада, чаши шампанско и много рози. Ще бъде вълшебно и ще се случи в най-обикновен ден, в който не подозират нищо!

ВЕЗНИ

Везните най-накрая ще са сигурни, че човекът до тях наистина ги иска за цял живот. Вечно се съмняват в себе си и си мислят, че заради своя постъпка или черта от характера си могат да загубят човека до себе си. Той обаче е твърдо решен да остане с тях завинаги. Предложението за брак ще се случи в прекрасно местенце сред природата. Ще е много добре измислено, много вълнуващо и специално. Ще има и фотограф, който ще запечата незабравимия момент. Везните ще са на седмото небе от щастие. Заслужават го!

ВОДОЛЕЙ

Водолеите знаят, че имат много специален човек до себе си, но понеже е от сравнително скоро, изобщо не очакват такава голяма крачка. Вълнуващото предложение за брак обаче ще се окаже най-хубавото нещо в живота им – смело, лудо и напълно реално. Ще имат много романтично предложение на брега на морето, с много лампички, под звуците на любима тяхна песен  и заобиколени от най-близките им приятели. Ще бъдат много щастливи и ще знаят, че са открили сродната си душа, пише actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?