3906

Горчиво! Прея стяга сватба, но... нестандартна

Още една млада изпълнителка смята да скъса с моминския живот. Певицата Прея стяга сватба. Това разкри самата тя в предаването "На кафе". Бившата вокалистка на бенда на Николаос Цитиридис има връзка с приятеля си Евден Димитров, който също е музикант, от 2018 г.

 

"Оглеждаме къде да се проведе сватбата - призна Прея.

Приятелите на Прея вече изразиха своята възбуда и нетърпение в очакване на булчинската рокля на певицата. Те нямат съмнение, че Прея ще ги изненада със своя нестандартен стил и неподражаема визия. Въпреки нестандартните си идеи, Прея разкри, че все пак ще спази традицията и ще заложи на белия цвят за роклята си.

Това обявление от страна на Прея предизвика огромен интерес и вълнение сред феновете й. Мнозина с нетърпение очакват да видят как тя ще превърне сватбения си ден в нещо уникално и нестандартно. Независимо от нестандартните си идеи, тя остава вярна на традиционния бял цвят за булчинската рокля. Въпреки всички спекулации, само времето ще покаже как Прея ще направи сватбеният си ден незабравим и различен от всички останали.

 

"Не съм от момичетата, които се вълнуват и винаги са си представяли да се видят като булка. С моя приятел отдавна сме минали на друго ниво, установили сме, че сме един за друг", добави още певицата.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
И коя

И коя

30.09.2023 | 19:56

Е тази " певица " чак сега разбирам че съществува . И не ме интересува че ще се бракува.

Отговори
1 0
Тази

Тази

30.09.2023 | 11:08

е толкова грозна, че се налага да се прави на "нестандартна", за да маскира проблемите си. Но те са очевА дни.

Отговори
2 0
Е па

Е па

29.09.2023 | 19:20

Да стяга мен кво ме интересува . АКО ПОЧЕРПИ ЩЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТАЗИ НЕЗНАЙНА ПЕВИЦА.

Отговори
2 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?