Следвайте ни

Горчиво! Експерт от УМБАЛ "Св. Георги" скъса с ергенлъка

Петър Чапанов взе любимата си Дарина, сродиха се две известни пловдивски лекарски фамилии

viber icon

Експертът "Връзки с обществеността" към УМБАЛ "Св. Георги" Петър Чапанов скъса с ергенлъка. С любимата си Дарина си казаха заветното "да". Младоженката специализира дерматология и се занимава с естетична медицина. Младоженците са от известни пловдивски лекарски фамилии - Чапанови и Дамянлиеви. 

Сватбеното тържество се състоя в хотел "Санкт Петербург", поканени бяха 150 гости. За веселбата  се погрижи гръцкият изпълнител Йорданис Агапитос, чиито изпълнения бяха специален подарък от кумовете на сватбата - Милена и Валентин Тончеви. Организатор на тържеството бе Ваня Гергова.  

Младоженците са съученици от Френската гимназия в Пловдив. Връзката им е от шест години. Запознали се по време на сватбата на сина на арх. Атанас Недевски - арх. Димитър Недевски, с когото също са съученици. 

"Беше любов от пръв поглед", спомнят си младоженците. Петър подарил пръстен на любимата си Дарина миналата година на рождения й ден в хотел в Банско. Сватбеното пътешествие на двамата ще бъде в турския курорт Бодрум.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Руслан

Руслан

11.10.2020 | 23:33

Честито на младото семейство!

Отговори
1 1
Връзки с обществеността

Връзки с обществеността

11.10.2020 | 22:41

Все комунета?,

Отговори
12 0
какво очакваш

какво очакваш

11.10.2020 | 23:24

в МУ?? там е дошъл само 9-ти септември!

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?