49

Горчива победа: Смърт в семейството върна Виктория в Русия след "Ергенът"

Слуховете се оказаха истина и Виктория Капитонова спечели романтичното реалити "Ергенът", както се заговори още преди месец.

Виктор Стоянов я избра пред Дениз Хайрула и рускинята получи последната си роза.

Красивият Виктор не предлага брак на 27-годишната моделка, но й "обещава" сърцето си. По регламент той не е длъжен да даде пръстен на избраницата си, а може само да й "даде шанс" за сериозно обвързване след опознаване, твърдят от екипа.

След като стана победителка в предаването обаче, на Виктория се налага да замине спешно за град Чебоксари, Русия, поради смърт на човек от семейството й.

Красавицата, която изнесе изключително много омраза на гърба си през цялото предаване от известни и неизвестни хубавици, е излетяла за Русия по най-бързия начин и дори не е успяла да си вземе довиждане с най-близките приятелки от предаването.

От фотосите за рождения си ден, които пусна една от претендентките за сърцето на ергена - Людмила, става ясно, че Виктория липсва. На въпроса на "България Днес" към едно от момичетата къде е спряганата за победителка, то отговори: "По семейни причини отсъства".

Вестникът научи, че смъртта на човек от семейството е причината тя бързо да се изнесе от страната. "Не искам да обяснявам на никого нищо, това е мой личен избор", казва красивата Вики.

Капитонова е родена е в гр. Чебоксари, Русия, но през 2011 г. идва в България, за да учи "Бизнес администрация и маркетинг". Работи като инфлуенсър в интернет мрежите, а профилите й наброяват над 200 хиляди последователи. Преди година тя взе участие и в българския вариант на предаването "Мастър шеф".

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
неутрален

неутрален

22.05.2022 | 14:56

НЕЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ В ПРЕДАВАНЕТО БЕШЕ ВЪРХЪТ НА ЗЛОТО! НО ОТ ЗЛО ИМА И ПО-ЗЛО! НИЩО НЕ ОСТАВА НЕНАКАЗАНО!

Отговори
2 1
Дара

Дара

22.05.2022 | 13:02

Трябва Алексанра да я съди за обидата ; българско зло; Тази нахална и невъзпитана руска селянка хич да не се връща.....Чао лоша жено

Отговори
6 3
Да не

Да не

22.05.2022 | 12:22

се връща този злобен, грозен бобър..

Отговори
11 2

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?