46

Гонят до дупка: Това са най-злопаметните зодии

Бъдете много внимателни с тези зодии, понеже отмъщават бавно, но сигурно. Поне според астролозите.

Овен 
 
Овните се ядосват лесно и винаги дават свобода на емоциите си. Най-лесно се разгневяват, ако бъдат подценени. Не умеят да прощават и търсят начин да отмъстят, за да се почувстват по-добре.

 Телец

Телците са много инатливи и мразят компромисите, а това е причина да се засягат лесно. Те са хора със силни характери и стават дори агресивни, ако опитате да промените позицията им. Най-лошото им качество е, че смятат хората, които не мислят като тях, за предатели.

Рак

Раците са хора на настроенията и то предимно лошите настроение. Те не са лоши, по-скоро вечно замислени и негативни. Но една погрешна крачка ще задейства бомбата на тяхното недоволство. А то ще ви преследва много дълго време.

Скорпион

Скорпионите мразят лъжата и са изключително подозрителни и ревниви. Никога не забравят предателството и винаги имат едно наум. А отмъщението им винаги е поднесено студено.

Водолей

Водолеите са най-чувствителни на тема нарушени обещания и това ги засяга най-много. Няма да разберете веднага, защото не дават израз на чувствата си, но постепенно се затварят в себе си и се дистанцират. А когато решат, че е дошло времето, се взривяват срещу вас, пише "Актуално".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?