49

Голямото добрутро: Софи Маринова нае слуга срещу тлъста заплата СНИМКИ

Софи Маринова не пести пари за подаръци. Ромската перла пръска с лека ръка стотачки. Изпълнителката обиколи столичен мол миналия уикенд, като се отдаде на стабилен шопинг. Софка бе придружавана и от мъж, който играеше ролята на асистент и носеше покупките. Ромката първо купи подаръчна кошница с бонбони, вино и сладкиши, а след това се насочи към щанда с парфюми, където избра аромат за новото си гадже, което усилено крие, пише "Уикенд".

Ромската перла от години има мания към парфюми, която не крие. Маринова притежава над 200 шишета с аромати. „Любими са ми тежки и класически миризми като „Шанел №5”. Не знам колко пари хвърлям за парфюми, но почти няма ден, в който да не си купя нов. Даже като отида някъде и ме питат на какво мириша, аз казвам: не знам. Винаги правя коктейл – поне 10 парфюма наведнъж пръскам. Всички марки ги имам” – признава Софка, която е истинска ароматна бомба. Изпълнителката си тръгна от мола с няколко чисто нови парфюма, забелязаха папараците ни.

В последно време легендата от Етрополе не спира да се разкрасява и тунингова. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда вечно млада. Изпълнителката на „Стари рани“ на няколко пъти си е коригирала и повдигала бюста, има хиалурон в устните, филъри в лицето и татуирани плътни вежди, които й придават особен вид.

Ромската перла пръсна над 2000 лева на едночасовата си обиколка из търговския център, а след нея вървеше верен слуга, който мъкнеше увеличаващата се бройка чанти. Мъжът изпълнява ролята и на шофьор при Софка, а тя му се отплаща с щедра заплата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?