Следвайте ни

Голямо изпитание за две зодии, щастие за други

viber icon

ОВЕН

Днес лесно ще правите планове и ще мислите за бъдещето. Текущите дела обаче също изискват внимание - не ги изоставяйте. Първата половина на деня може да бъде доста обезпокоителна, докато втората половина ще ви позволи да се отпуснете. Вечерта е чудесно време за срещи с приятели. 

ТЕЛЕЦ

Търпението и постоянството ще ви бъдат много полезни днес. Завършването на нещата, които сте започнали по-рано, ще се окаже по-трудно, отколкото си мислите. Но в най-трудните моменти на помощ идват приятели и други съмишленици. Трябва да бъдете внимателни във всичко, което се отнася до парите.

БЛИЗНАЦИ

Отличен ден. Ще имате време да направите много полезни неща, дори и да не бързате. Звездите са на ваша страна и много неща вървят добре. Струва си да се възползвате от този момент и да отделите време за решаване на някои важни въпроси, засягащи не само вас, но и близките ви. 

РАК

Началото на деня може да бъде доста лошо. Чувствителните и уязвими сте и ще се притеснявате от дреболии. Ще приемате присърце всяка забележка. Понякога ще изглежда, че всички са срещу вас и няма кой да ви помогне и подкрепи. За щастие следобедът ще бъде много различен. 

ЛЪВ

Днес ще сте много раздразнителни и всяка дреболия може да ви ядоса. Отпуснете се и починете - малка пауза няма да ви навреди. Помислете кои задачи могат да бъдат отложени за по-късно или поверени на някой друг. Разходките по живописни места и прости дейности ще ви вдъхновяват.

ДЕВА

Много хора се интересуват от това как се справяте, какво планирате да правите и какво искате да постигнете. Вероятни са неочаквани предложения за работа или бизненс, но не давайте отговор веднага. Денят е подходящ за посрещане на гости или за организиране на домашно събиране. 

ВЕЗНИ

По-добре е да не планирате важни разговори за днес. Не се поддавайте на провокации и не реагирайте на саркастични забележки. Всчики спорове ще минат гладко, ако запазете спокойствие. Дори и с нещо напълно ново, успявате да се справите бързо и имате достатъчно време за почивка.

СКОРПИОН

Сутринта ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо. Не са изключени срещи, които ще променят плановете ви. Особено приятно ще е общуването с приятели от детството. Очакван доход ще ви даде възможност да направите някои интересни покупки, но не прекалявайте. 

СТРЕЛЕЦ

Вдъхновяващ ден. Събитията ще ви помогнат да се настроите положително, да повярвате в себе си и да разберете че е време за действие. Определено ще има хора, готови да ви подкрепят. Начертайте план, който да следвате. Ще получите новини, които ще повдигнат настроението ви. 

КОЗИРОГ

Началото на деня е чудесно време за важни и предизвикателни неща. По пътя почти няма да имате непреодолими препятствия. Често ще се справяте с трудности и мнозина ще искат да научат нещо от вас. Запознанствата са лесни. Втората половина на деня е време да направите това, което отдавна отлагате.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнати моменти са възможни в началото на деня. Това не е най-подходящото време за важни решения или дейности, които изискват точност и максимална концентрация. Ще бъде полезно да си починете или да промените обстановката. Втората половина на деня е много по-спокойна.

РИБИ

Доста трудно, но много важно днес е да не се карате с никого. Понякога чувството за хумор помага и ще успявате да разсеете напрежението. Не си струва да обсъждате сериозни въпроси, особено ако те вече са предизвикали разногласия. Денят е благоприятен за творчество.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дончева

Дончева

17.08.2021 | 06:58

Митева се оказа не Булонка а чист ДЗВЕР.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?