Следвайте ни

Голямата любов на Милен Цветков: Нов кармичен цикъл ще пренареди световния ред и личния ни живот през 2021-а

viber icon

Навлизаме в нов кармичен цикъл, който ще пренареди световния ред и личния ни живот. .2021-ва ще е 50% по-добра от 2020 година. Това заяви нумероложката Милена Иванова, която направи нумерологична прогноза в тв предаване. 

"Всеки, който не е направил нещо досега или не се е погрижил за бизнеса си, тази година ще може да го направи. Ако той сам не го пожелае, вибрацията на 5-цата ще го накара да го стори", заяви водещата.

"Годината ще е преходна, на приливи и отливи. Кармичният кръг приключва през декември. През 2022 г. ще сме забравили всичко", увери тя.

По думите й всяка дата привлича кармична инерция. Няма да може пак да постигнем максимума през 2021-ва. Ще се въртим в затворен квадрат без изход. Българите ще търпят следствия. 4-ката дава разболяване и психически проблеми.

Запитана за утрешния 14-ти февруари Милена Иванова каза: "Денят е хубав с път на живота 3, по-добър от м.г. Ще има възможност хората да са щастливи, да намерят баланс. Тези с леки дразги ще имат възможност за рестарт на отношенията".

Според нея обаче утре не бива да се предлага брак: "Денят по-подходящ за празнуване вкъщи, но не е подходящ за предлагане на брак, поднасяне на пръстен или букет". 

"Ако можех утре да кажа нещо на Милен Цветков е, че го обичам. На 14.02 започна всичко - сериозната ни връзка и първата ни целувка. Това е специален ден за мен. Казах, че, когато съм готова, ще разкажа нещо повече", каза още голямата любов на телевизионния водещ, загинал в катастрофа.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Анна

Анна

13.02.2021 | 11:35

Ако знаеше много, щеше да предвиди катастрофата

Отговори
1 1
Анна

Анна

13.02.2021 | 11:34

Ако знаеше много, щеше да предвиди и катастрофата

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай