Следвайте ни

Голяма рокада! БНТ изпусна ценен спортен кадър

viber icon

Eдин от известните спортни коментатори от телевизионния екран - Петър Иванов, обяви, че вече не е част от екипа на БНТ. Журналистът не изтъква причината за настъпилата промяна, като единствено посочва, че е дошло време за такава и с нетърпение очаква следващите предизвикателства. 

Петър Иванов 16 години беше част от БНТ.  Коментаторът благодари на всички, с които е работил през годините.

"Последен работен ден в БНТ! Бяха вълнуващи 16 години и по-долу са включени една много малка част от прекрасните моменти, които имах щастието да преживея. Сърдечни благодарности на всички страхотни професионалисти, от които имах шанса да се уча...

На десетките свестни хора, с които съдбата ме събра и с гордост мога да нарека свои приятели... На онези, които вярваха и вярват в мен... Благодаря, колеги! Беше чест!

Дойде време за промяна и с нетърпение очаквам следващите предизвикателства, които ме очакват по пътя!", написа Петър Иванов във "Фейсбук", публикувайки част от паметните си кадри като коментатор в БНТ.

"Успех, Пепи! БНТ губи страхотен професионалист!", "На добър път, Пепинка! Сигурно си направил правилен избор", "На добър час", "Успех и попътен вятър в новините начинания, Пепи!", са част от коментарите към публикацията му.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?