46

Голяма радост в дома на Коцето Калки

Певецът се радва на семейството си

"Синът ми Теди стана сценарист на юбилейния ми концерт-спектакъл "60 обиколки около Слънцето". Той е само 5 клас, но аз му възложих между отделните песни да пише реплики. Купих му истинска пишеща машина, защото първото произведение от този спектакъл е произведение за пишеща машина и оркестър. Може би някой е гледал подобни неща в интернет. Ние направихме наш вариант и той наистина написа своите реплики, които казва между различните части на спектакъла", сподели музикантът Костадин Георгиев - Коцето Калки в предаването "Преди Обед" по bTV. 

По думите му Тео се с правил блестящо с възложената задача. Освен по сценичните стъпки на родителите си, петокласникът много се вълнувал и от инженерство, тъй като конструирал множество лифтове. Яхтените преживявания също много му харесвали, благодарение на хобито на баща му.

Тео преобърна живот на Коцето още преди да се роди. Калки имал тайна връзка с жена от Бургас - Мартина Табакова и никой не знаеше за забежката му, докато тя не забременя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ееее

Ееее

26.01.2023 | 19:20

Недейте така бе хора...къв е тоз коментар..нека има и хубави новини...нека родителите се гордеят от децата си...защо толкова злоба и завист има в тоз народ

Отговори
3 0
Християн

Християн

26.01.2023 | 00:09

Какво ни интересува, как може да ни набутвате доказан педофил.

Отговори
1 4

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?