Следвайте ни

Голяма радост! Тони Симидчиева изкупи бонбоните заради трето внуче

viber icon

Щастлива вест споходи шефката на Регионалната занаятчийска камара в Пловдив Тони Симидчиева. Тя вече може да се похвали с трето внуче. В първите часове на 10 февруари е проплакала малката Евелина. Момиченцето се появило на бял свят цели 48 см, с тегло 3,100 кг. 

Тони Симидчиева е на седмото небе от щастие. „На фона на тъжните вести, които ни заливат всекидневно, тази носи два пъти повече радост. Особено в днешно време знаете колко трудно се случват децата. Евелина е прекрасно момиченце с прекрасно име. Родителите са живи и здрави, добре са и са щастливи. Щастливи са бабите и дядовците. Това е най-хубавото нещо, което може да се случи на човек в живота. Такова слънчице е малката Евелина. Каквото и да кажа, ще е малко. На всеки пожелавам да го споходи такава радост“, сподели щастието си пред „Марица“ Тони Симидчиева.  Тя разказа, че е изкупила бонбоните, за да почерпи за добрата вест.

„Толкова обичам да посрещам гости и да черпя, но сега обстановката не позволява събирането. Иначе щях цяла седмица да празнувам с близки и приятели, за да отбележим това прекрасно събитие“, коментира Симидчиева. 

Председателят на Регионалната занаятчийска камара в Пловдив има три деца и вече три внучета. Голямата <210> внучка се казва Антоанета и вече е на 12 години. Втори проплакал Рафаел, който е на година и 7 месеца. Третата звездичка в голямата фамилия - Евелина, тепърва ще радва всички. 

„Вероятно ще бъде със стил и собствен характер, тъй като много време не искаше да излезе. Плануваха раждане, но в един момент реши сама да се появи на бял свят“, разказа още гордата баба. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Илиева

Илиева

11.02.2021 | 09:14

Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Наистина, няма по голяма радост от това да си баба.

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай