1553

Голяма радост! Емилия празнува....

Жоржина на Емилия и Жорж Башур вече е голямо момиче.  Дъщеричката на известната двойка навърши знаменателна една годинка вчера. Тя се роди точно на 10. февруари миналата година и продължава да радва феновете на майка си.

Гордата ѝ родителка отбеляза празника и в социалните мрежи, като показа кадри от бременността си, както и приказната торта за рождения ден на малката. Емилия отправи и най-силното пожелание към дъщеря си – Бог да бъде с нея и никога да не пуска ръката ѝ.

Малката скрепи неочаквано връзката между певицата и Жорж Башур. След години драма и тревоги в отношенията си с Коко Динев изпълнителката най-сетне изглежда щастлива и спокойна. Бебето се появи изненадващо, след като лекари отрекли възможността двамата изобщо да имат деца.

Така Жоржина се оказа благодатен подарък от съдбата. Башур също преживя неизразима трагедия и нелепо изгуби сина си. Затова и до голяма степен влюбените успяха да се спасят един чрез друг, а днес се радват и на дъщеричка.

 

 

Празникът събра семейството и им даде повод да си припомнят бременните дни на Емилия, както и изписването от болницата. Жоржина пък се радва и на брат и сестра, които вероятно също успяват да помогнат, колкото могат, в отглеждането ѝ.

 

Самата изпълнителка изглежда удовлетворена от живота си, семейството ѝ – пълно, а първата годинка на малката е само още една причина да е благодарна за всичко.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?