49

Голяма новина за зрителите! bTV Lady става bTV Story, вижте каква ще е програмата

Премиерни заглавия, хитови сериали и любими актьори влизат в програмата на новия канал от семейството на bTV Media Group

bTV Story е новото име на bTV Lady. Под мотото „Емоции за споделяне“ новият канал ще зарадва зрителите с вълнуващи истории и сюжети на популярни сериали от целия свят и филмовата индустрия.

„Работим, за да правим зрителите си щастливи. Ето защо bTV Story е модерното продължение на усилията ни да създадем едно място, което да предложи истинско разнообразие от кино и телевизионни заглавия, подходящи за цялото семейство“, коментира Ралф Бартолайт, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group. 

Новият канал ще предложи на зрителите нова визуална  концепция и идентичност, вдъхновени от споделеното семейно гледане.  

„Още на старта bTV Story ще прикове вниманието на зрителите с премиери на едни от най-популярните продукции в цял свят от различни жанрове и с любими актьори. В програмата са включени някои от най-очакваните сериали от Турция, Латинска Америка, Азия и Европа, а филмовите ни предложения съдържат хитови заглавия, подходящи за цялото семейство“, споделя Христо Хаджитанев, Програмен директор на bTV Media Group.

Голямата иновация в схемата на bTV Story е персонализирането – програма, изцяло отговаряща на интересите и предпочитанията на зрителите на сериали, които ще могат да следят любимите си заглавия през цялата година, без прекъсвания по празниците и без значение от сезона. 

Ребрандираният канал ще запази позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори, като промяната на графичната идентичност ще бъде факт в края на годината. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Значи

Значи

08.11.2023 | 21:16

Зрителите да очакват бълвочи и боза . Като гледам какви сериали ще пускат значи няма никога да се гледа тоз канал.

Отговори
1 0
Канал

Канал

08.11.2023 | 17:51

За депресирани бабички и любители на турски мутри . Канал за смрадливи сериали без смисъл ,че го гледат само зомбита без мозък.

Отговори
2 0
На тези

На тези

08.11.2023 | 14:24

Их предложил да имат бТВ мен с филми за мъже но само ужаси и фантастика , кеч и други подобни спортове . И шоу с катастрофи и други подобни неща . все пак трябва да се разтоварва някък човек ДОКАТО ПОЧИВА . МАЛКО КРЪВ , ГАДИНА В КОСМОСА ТРЕПЕ ХОРА . УБИЕЦ ДА СИ РАЗКАЗВА ЖИВОТА . И ДРУГИ ХУБави неща ето това е телевизия .

Отговори
1 1
Канал

Канал

08.11.2023 | 14:21

За безгръбначни мекотели.

Отговори
2 0
На смотания

На смотания

08.11.2023 | 14:17

Тв канал , + нова , БНТ. Дивните и другите на Босфор тв . И още няколко други такива безсмислени канали със новини и спорт.

Отговори
1 0
Яяя

Яяя

08.11.2023 | 14:15

Каналето за ориенталскимсериалими розови сладникави филми си сменя името. Отвреме на време пуснат някой корейски сериал колкото да има разнообразие ,че от този локум и толумби евече ни се повръща . Не че го гледаме в къщи са проверяваме каква боза тече от него, от канала де . Една кисела и миризлива със шалвари или дръпнати очи.

Отговори
2 0
Казал

Казал

08.11.2023 | 12:44

За тъчурскинсериали , добре че пускат и по някой корейски за разнообразие ,че да има кой да ги гледа .

Отговори
2 0
Бабшкия

Бабшкия

08.11.2023 | 11:19

Канал сменя името. Ще има сериали за безгръбначни и безмозъчни зрители .

Отговори
2 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?