1939

Голяма новина за шеф Андре Токев до дни

Може би само дни делят шеф Андре Токев от свободата. Следващата седмица съдът ще разгледа молбата на готвача за предсрочно освобождаване. Това пише „България Днес“, позовавайки се на свои източници в Софийски градски съд, където ще се гледа делото за свободата на топ готвача.

Шансът магистратите да одобрят молбата е изключително голям.  Той вече е излежал над половината от присъдата си, която е 10 месеца. Готвачът никога не е създавал проблеми в зандана и се вихри в кухнята вече от няколко месеца. Да не говорим, че Софийският градски съд е залят с молби от колеги, служители и почитатели на шефа, в които те настояват магистратите да освободят Андре.

"Токев е по-полезен навън, в обществото, отколкото зад решетките“, пише в повечето от писмата изпратени до правната институция.

На предишното заседание на съда звездата от „Мастър Шеф“ бе порязан. Сега обаче се очаква той да бъде предсрочно освободен. Ако това се случи, до края на месеца Андре вече ще е свободен гражданин, тъй като трябва да се изчака двуседмичен срок за обжлаване от страна на прокуратурата. Припомняме, че Токев получи присъдата си заради каране в нетрезво състояние.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Той да

Той да

07.07.2022 | 00:15

излиза, други трябва да са вътре. А за да бъдем честни - просто умъртвен, ама с камъни.

Отговори
2 0
Мияч

Мияч

06.07.2022 | 23:03

Дано не са го насилвали много. По манджите ще го разберете. Айде наздраве и да потегля по джанти.

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?