1939

Голяма изненада в БНТ: Ето коя известна дама е новата водеща в медията СНИМКА

Телевизията майка явно е решила да разчупи модела си на работа и да заложи на известни лица като гост водещи през лятото. Интересно лице, на което са се спрели да води сутрешния блок "Денят започва в събота“ и "Денят започва в неделя“ на 13 и 14 август между 8:00 ч. и 10:00 ч., е популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора.

 

"Нямам търпение да се видим в ефира на БНТ 1 този уикенд, когато ще съм от страната на тези, които задават въпросите. Безкрайно се радвам и вълнувам! Благодаря на Българската национална телевизия за възможността да съм на екран! Така че, гледайте ме, но бъдете мили в коментарите, още се уча!“, споделя Цвети Стратиева – Флора.

Цвети Стратиева – Флора е водеща на подкаста на БНТ "Важното с Флора“, който се излъчва в YouTube канала на Българската национална телевизия.

Тя е сред най-актуалните и влиятелни влогъри в българското онлайн пространство, безспорна любимка на младата аудитория в интернет със своите забавни авторски видеа, с които цели да информира последователите си за различни актуални теми от политическия и обществен живот в България.Специалното лятно издание на сутрешния блок "Денят започва в събота“ и "Денят започва в неделя“ се излъчва между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Лорд Цепелин

Лорд Цепелин

15.08.2022 | 19:14

Влогърка що за нещо е това . Тези се чудят как да вдигнат на крака най старата телевизия . Ще се оправите като махнете разните , предавания след новините в 20 . Какви са тези лаф моабет предавания . Ей така от интерес поглеждам от време на време какво дават по БНТ .Защото не я гледам от години и кога пусна някой говори със няколко души и бистрят политика . Някакви стари скучни сериали и филми. Всяко лято въртят едно и също . А тези съботно неделни бръщолевици не ги и гледам .

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

13.08.2022 | 13:39

БНТ се чуди как да примамва зрители , защото вече е умряла телевизия . Само като и видиш програмата и умираш от ужас. Новини ,публицистика , спорт и стари атрхивни филми от 19 век.

Отговори
3 0
Това момиче да си блогърства,

Това момиче да си блогърства,

13.08.2022 | 09:42

но да не се появява на екрана. Няма харизма и не ми е приятно да я гледам. Някак натрапено ми стои.

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?