Следвайте ни

Голяма издънка в bTV стъписа мрежата! СНИМКИ 18+

viber icon

Стилистите на известните личности ежедневно правят гафове. В повечето случаи обаче изцепките им се превръщат дори в пиар на звездите. Не по същия начин обаче стои въпросът за стилистите на водещите на предавания.

Така например екипът на "Търси се" по bTV направи изцепка, която не бе се виждала скоро в ефира. Дрехата, с която се появи Нели Хаджийска, за да проведе днешното предаване, се оказа възможно най-неподходящата. Причината е огромното прихлупено деколте, с което водещата цъфна пред камерите. Позата, в която бе застанала Хаджиска караше една от гърдите ѝ а-ха да изскочи и да шокира аудиторията в неделя сутрин, сред която има и малки деца.

 

Гафът на стилистите обаче се превърна в изцепка на цялото предаване, тъй като отне доста време преди някои от екипа да посъветва Терзиева да се поприкрие. В това време обаче операторите смело наблягаха именно на нея и на прелестите ѝ. Дали е било неволно, или не обаче, не се знае.
 


 

В същото време екранната половинка на Хаджийска - Меги Димова бе облечена безумно за сезона. Цяла сутрин от медията тръбят как днес температурите ще са доста високи и как вън е много топло. Това обаче не попречи на стилистите да облекат водещата в дълъг ръкав и поло.

 

Източник: блиц

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Неделя Щонова

16.06.2019 | 14:12

Уволнете ги тези некадълни стилисти. Те и с други колеги така са постъпвали. Обличат ни безумно и в Некадърно

Отговори
5 2

Батко

16.06.2019 | 13:25

Марица, те децата виждат всеки ден цици, откакто са се родили, бре! Какви са тия жълти статии стил блиц! Да въ шокира, кон да въ шокира, стегнете си комунистическите редактори малко.

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?