Следвайте ни

Голяма драма около Рибите

viber icon

Овен
Ще забележите проблем на работното място, който колегите ви няма да видят. Покажете им какво не е наред – няма как да се справите сами с него. Заедно ще намерите най-доброто решение, а вие ще привлечете вниманието на някоя влиятелна личност. 


Телец
Ако обстановката около вас стане напрегната, избягвайте въвличането си в драми и интриги. Имате по-важни неща за правене. Фокусирайте се над задачите си и тяхното изпълняване. Ако срещнете затруднения, не разчитайте на помощ. Ще се наложи да се справите сами. 


Близнаци
Ще се наложи да обърнете внимание на финансовото си състояние. Има затруднение, с което няма как да се справите, ако продължавате да го игнорирате. Ако имате нужда от помощ, не се притеснявайте да помолите някой приятел. Прекарайте повече време със семейството си.
Рак
Денят ще е много динамичен и трудно ще реализирате поставените си цели. Ще се наложи да отложите някои ангажименти. Ще получите подарък, който ще ви накара да се замислите за отношенията си с човека, който е направил жеста. Очаква ви романтична вечер с него.


Лъв
Днес ще се занимавате с проблеми, които не търпят отлагане. Ще се наложи да проявите креативност и да вземете нестандартни решения. Бъдете внимателни в действията си. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението, направете дълга разходка.


Дева
Притеснявате се, че имате твърде много работа и неща, за които трябва да мислите. Спомнете си за скучните периоди, през които нищо вълнуващо не се случваше – това ще ви накара да погледнете на сегашната ситуация по различен начин. Ще намерите отговорите, които търсихте.


Везни
Добре е днес да помислите за бъдещето по-внимателно. Обмислете какво с искате да се занимавате, с кого искате да сте и къде искате да живеете. Ще се наложи да направите проучване, за да сте сигурни в желанията си. Обърнете внимание на семейството си – ще получите добри съвети.


Скорпион
Днес ще приключите важен проект. Не очаквайте колегите ви да забележат постижението ви – твърде заети са, за да обърнат внимание на това. Важно е вие да сте горди със себе си. Поглезете се с нещо малко. Отпразнувайте с близките си добрата новина.


Стрелец
Предпочитате да се отпуснете и да се пуснете по течението. За днес това поведение няма да ви навреди, даже ще доведе нови делови контакти. Ще разговаряте с хора, които не познавате, така че се придържайте се към това, което знаете и не поемайте несигурни рискове. 


Козирог
Има много неща, които се случват около вас, затова ще е трудно да започнете нещо ново. Разпределете времето си така, че да сте най-продуктивни.Имате нужда да отделите време и за почивка. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отпуснете. Ще получите вълнуваща новина.


Водолей
Действията на определен човек не отговарят на поетите от него ангажименти, което ще промени мнението ви за него. Анализирайте взаимоотношенията си. Ще приключите със задачите си по-рано, така че може да помислите върху някои идеи. Неочаквана среща ще подобри настроението ви.


Риби
Около вас има драма, но няма негативни емоции и чувства. Определени хора имат различен подход към дадена ситуация, което ви обърква. Няма нужда да избирате страна. Отделете се от ситуацията. Ако е възможно, тръгнете по-рано към домаИмате нужда да останете сами.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?