3906

Голям позор! Секси певица с гривни за 50 бона и ужасен маникюр СНИМКИ

Какъв точно е хонорарът на Тита е под въпрос, тъй като в музикалните среди отдавна се шушука, че кариерата й върви към своя залез

 

ХрисиСтар, както се представя поп певицата Тита в социалните мрежи, наистина го раздава голяма звезда, фукайки се с бижута на Картие за по 50 бона и маркови дрехи за хиляди левове. Не можем обаче да не се запитаме – щом демонстрира толкова висок стандарт на живот, защо ходи с ужасен маникюр?!

Освен че си е направила видимо нескопосана ноктопластика, Тита скоро не я е подновявала и ноктите й доста са израснали в основата, пише Intrigi.bg. Подобна немарливост не си позволяват дори обикновените момичета, които нямат претенциите да са звезди и не изкарват по няколко хилядарки на участие.

 

Излагация! Тита с гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета!? (СНИМКИ)

 

Какъв точно е хонорарът на Тита е под въпрос, тъй като в музикалните среди отдавна се шушука, че кариерата й върви към своя залез. В най-силния си период Христина Христова, както е истинското й име, прибираше по 7 бона на вечер, но от 2 години насам ситуацията рязко се промени. Тита няма свежи хитове, феновете й я позабравиха и се загуби интересът към нея по участия.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?