71

Голям мъж сяда в стола на Гала, ще я вземат ли в "Капките"?

Вече махам вечерните формати. Не знаете ли? Това ми беше последния лайф. Обадиха ми се от ръководството на NOVA и ме помолиха да поема „На кафе“ като водещ, заяви Геро в Деня на шегата. 

 

От години се носят слухове за свалянето на Гала от ефир, но ето, че най-накрая и тази новина стана факт. Появи се сериозен кандидат за стола на Гала в "На кафе", а плевенчанката беснее и обвинява човек от екипа си за саботаж и предателство. 

Противно на очакванията, на стола на Гала ще седне известен мъж. Той самият призна, че е получил покана да заеме мястото на водещата и каза каква е нейната съдба оттук нататък. 

Всичко това е в кръга на шегата. Светският репортер Елизабет Методиева приклещи Герасим Георгиев - Геро зад кулисите на "Като две капки вода" и по повод Деня на лъжата той се пошегува с Гала и екипа на "На кафе". 

"Вече махам вечерните формати. Не знаете ли? Това ми беше последния лайф. Обадиха ми се от ръководството на Нова телевизия и ме помолиха да поема „На кафе“ като водещ. Гала минава на моето място. Тя ще води с Рачков „Като две капки вода“ и ще довърши сезона. Аз се съгласих само с едно условие, няма да е „На кафе“, а „С кафе“, споделя той. 

Геро обеща като един бъдещ шеф да запази персонала и гравитиращите около Гала всяка сутрин, като най-силен комплимент направи на Методиева.  "Ще сложа един началник вътре при тях – Криси Патрашкова, тя си знае и ми вдъхва най-много доверие". 

За Дарин Ангелов бе категоричен: "Да не говорим за хора, които имат проблеми със здравето и психиката си. Все пак тези предавания имат и социална програма". 

На въпрос как ще стане рано, за да го води отговори категорично: "Боже, ставам рано и бам-бам до 11 часа го изплясквам и после си гледам кефа. Гала какво се оплаква, ставаш, отиваш, приключваш и заминаваш. Тя сега ще види лесно ли е вечер да се води". 

След всичко, което видя Гала коментарът й бе следния: "След всичко, което мислех за него. Колко хубав е станал, фантастичен, сега ме отсвири. Щял да го „омаха“ предаването до 11 часа. Видимо Гала не бе щастлива от репортажа на Бети и я предупреди да стои по-далеч от нея, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?