Следвайте ни

Голям гаф в "На кафе"! Гала се изложи зверски СНИМКА

viber icon

Екипът на "На кафе" обърка двете млади певици Дара и Дара Екимова. Първата  гостувала на Гала в "На Кафе“ и след като излъчиха запис с видеопослание от блогъра Емил Конрад, в предаването последва и "включване“ от Искрата.

Ентусиазирано пеещият композитор започна да хвали "Дара“ и да ръси пожелания към колежката си. На второто изречение обаче стана ясно, че Искрата говори за Дара Екимова, с която имат дуетно парче "Сагапао“, а пред екрана озадачено с мигли клепаше другата Дара.

Гафът не остана незабелязан и предизвика конфузия в студиото. Не стана ясно дали объркването е дело на екипа, дали видеото е старо и грешно избрано или грешно записано, но Гала хвърли вината на Искрата, като намекна, че той е объркал двете "Дари“.

Гостуващата в предаването Дара не се впечатли от грешката предполагайки, че колегата й се е объркал, и подчерта, че харесва адашката си.

Дублажа на имената обаче определено дразни дъщерята на покойния фронтмен на "Сленг“ Дими, която гостува наскоро в предаването "Мармалад“, видя репортер на LifeOnline.bg. Тогава тя натърти, че "Има само една Дара! Дара Екимова!“, намеквайки, че нейното име е оригинал и тя е кръстена и записана по лични документи Дара, докато съименичката й от Варна се казва Дарина.

Междувременно пред Гала ДАРА призна, че в момента няма гадже. Гостуването й в шоуто бе по повод излизането на новият й сингъл "Ella Ella".

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?