46

Големите пари заливат тези късметлийски зодии до края на май

Пълни джобове обещават звездите на представителите на тези зодии.

Астролозите обещават, че месец май ще си отиде, носейки огромно финансово щастие на представителите на три зодиакални знака.

Техните приходи значително и рязко ще се увеличат в края на месеца и според експертите може да се каже, че те сякаш са ударили джакпота.

Представителите на тези знаци ще се радват на много пари, които ще потекат към портфейлите и банковите им сметки, пише jenata.blitz.bg.

Близнаци

Трябва да положите усилия, за да може накрая шефовете ви да ви забележат на работното място. Направете нещо голямо, пробив в бизнеса си. Тогава може да получите голям бонус, който да реши всичките ви финансови проблеми.

Скоро ще може да направите покупката на мечтите си. Не се страхувайте, имате нужда от инициативност и постоянство.

Рак

През май парите ще текат към вас като река. Финансирането може да дойде от различни места. Може да получите увеличение на заплатата или скъп подарък. Астролозите обаче не съветват да харчите всичко наведнъж, ако искате да не закъсате сериозно. Добре е да си имате пари за черни дни.

Козирог

Ако искате повече пари, трябва да говорите за това с шефа си. Той ще ви даде увеличение, ако е доволен от работата ви. Може да потърсите и друг източник на доходи и да удвоите финансовите си приходи. Като цяло краят на май ще бъде хубав за вас.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?