1553

Големият седмичен хороскоп носи много изненади за..

Новата седмица идва с възходи и падения за различните зодии, ето какво са ни приготвили звездите за периода от 26 септември до 2 октомври

Овен – Преминавате през период, в който социалният ви живот е по-интензивен от всякога. Ще има и развитие по някакъв проблем, който засяга вас и вашите близки. Нови запознанства. Много е възможно някой от тези нови хора, които ще влязат в живота ви, бавно да придобие важна роля за вас, пише tribune.bg.

Вашите финанси са стабилни през това време и възможностите да умножите доходите си ще нараснат. На психологическо ниво също ще започнете да се чувствате по-сигурни, защото ще осъзнаете важни неща.

Благоприятни дни –30.09.; 01.10.

Бъдете внимателни – 26, 27.09.; 02.10.

Телец – Поставили сте си високи цели и вече сте решили какви са стъпките, за да ги постигнете. Вие сте по-решителни от всякога и нищо не може да разклати увереността ви. Важното е, че каквото и да започнете сега, ще завършите успешно, дори и да трябва да се потрудите малко повече. Не бива обаче да се увличате и там, където е необходимо, проявете сериозност и последователност. Също така е много вероятно някой бивш/а да се появи отново в живота, претендирайки за втори шанс за връзката между вас.

Благоприятни дни – 02.10.

Бъдете внимателни –28, 29.09.

Близнаци – В момента преминавате през особено щастлив и оптимистичен период в живота си и сте доста отворени за промени, които ще донесат обновление в живота ви. Ежедневието и задълженията, които имате в него, сякаш преминават в нова фаза. Вероятно ще има някакво развитие. Въпреки трудностите и пречките, които срещате по отношение на работата и кариерата, нищо не ви спира. На емоционално ниво може да има романтичен интерес към вас от колега или човек, когото срещате всеки ден на местата, които обикновено посещавате.

Благоприятни дни – 26, 27.09.

Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.

Рак – Стари и нови, неуредени въпроси, които трябва да бъдат затворени и няма да имате време дори да си поемете дъх, което естествено ще се отрази и на любовния ви живот, тъй като времето ви ще бъде ограничено. Разбира се, не е невъзможно да получите повишение от работата си или да имате допълнителни придобивки. Ще бъдете доста чаровни и привлекателни за противоположния пол, но освен безсмислени флиртове и намеци, не изглежда да има грандиозно развитие.

Благоприятни дни – 28, 29.09.

Бъдете внимателни – 26, 27.09.; 02.10.

Лъв – Вашите взаимоотношения и партньорства излизат на преден план през тези дни и можете да очаквате важни развития и събития в тази сфера. Не бива обаче да позволявате вашият ентусиазъм и оптимизъм да ви направят наивни. Обмисляйте всеки детайл и след това вземайте окончателни решения. В личния живот ще имате късметът на своя страна, но внимавайте да не прекалявате, защото в един момент може да го прогоните с лекомислието си. Ако сте необвързани, лесно бихте могли да започнете нова връзка, но не е сигурно, че тя ще продължи.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.09.; 01.10.

Бъдете внимателни – 28, 29.09.

Дева – За вас започва един много позитивен и оптимистичен период и ще имате много възможности да се сближите с любимите си хора, да се занимавате с любимите си дейности и творчески проекти, но и да се забавлявате и да прекарате красиви моменти. Вашият чар е повече от достатъчен, за да "спечелите" другите. Старайте се доколкото можете да не пренебрегвате работата си, заради други неща. Сега ще имате възможност да направите ходове, които ще увеличат доходите ви и ще ви накарат да се чувствате финансово сигурни.

Благоприятни дни – 28, 29.09.; 02.10.

Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.

Везни – Вашата работа и кариерно развитие са на преден план през това време и вие правите всичко по силите си, за да се откроите и да получите признанието и оценката, които заслужавате. Не се колебаете да предприемете сериозни инициативи или дори да рискувате, за да не оставите неизползвана и най-малката възможност, която ви се предоставя. Сега можете да се изправите пред страховете и тревогите си с логика и да оставите зад гърба си всичко, което блокира вашето развитие.

Благоприятни дни –30.09.; 01.10.

Бъдете внимателни – 26, 27.09.; 02.10.

Скорпион – Реалността е, че от известно време ви е много трудно да гледате на бъдещето си със спокойствие и оптимизъм и съмненията, които имате относно повечето от вашите планове, ви карат да не смеете да предприемете и най-малкото действие. Тези дни обаче изглежда, че започвате да се активизирате. Вашият любовен живот е областта, която ще ви занимава най-интензивно през това време. Ако сте необвързани, може много да се сближите с някой, който събужда силни страсти у вас.

Благоприятни дни – 02.10.

Бъдете внимателни – 28, 29.09.

Стрелец – Всичко, от което се нуждаете, е да изчакате подходящия момент, за да предприемете действия и да започнете да изпълнявате целите си една по една. Само внимавайте да не отидете в другата крайност и да започнете да надценявате силите и възможностите си, особено в професионалните дела, защото тогава от нищото ще създадете нови проблеми. На емоционално ниво е вероятно да изпитвате силни чувства към някого. В общата компания е много вероятно да срещнете някой, с когото ще почувствате, че имате много общи неща.

Благоприятни дни – 26, 27.09.

Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.

Козирог – На работа дори поемате допълнителни задачи по собствена инициатива, като искате да докажете, че можете да свършите всичко навреме и правилно! Не е изключено да поемете допълнителни задължения, които ще укрепят позицията ви или дори да получите повишение. Ако сте търсили работа или сте преследвали определена позиция, ще имате успех и ще бъдете напълно удовлетворени от крайния изход на нещата. Единственото, за което трябва да внимавате, е да не пренебрегвате семейните си задължения.

Благоприятни дни – 28, 29.09.

Бъдете внимателни – 26, 27.09.; 02.10.

Водолей – Скоро в живота ви ще навлязат нови хора, с които ще изградите силни приятелства и освен това по някакъв начин ще ви дадат възможност да реализирате свой план или мечта. Това, което трябва да направите от ваша страна, е да покажете най-доброто от себе си, за да спечелите доверието им. Ако продължите да приемате нещата лекомислено, това ще бъде като да изритате късмета си. Също така, не правете грешката да се обвържете романтично с някой от приятелите си, ако не сте напълно сигурни в чувствата си, в противен случай рискувате да загубите връзката си.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.09.; 01.10.

Бъдете внимателни – 28, 29.09.

Риби – С по-оптимистичен поглед гледате на бъдещето си и вече не се страхувате да правите нови планове. Всъщност сега също ясно виждате, че има възможности да оформите живота си, както желаете. През този период е много вероятно да преразгледате някои неща, които сте мислили от дълго време. Ще трябва да направите добро планиране и внимателно да организирате стъпките си. Разбира се, можете да приемате съвети от  страни и да обменяте мнения, но не ги следвайте сляпо и разчитайте на късмета си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?