Следвайте ни

Големи загуби за една зодия, други постигат поставените цели

viber icon

Дневният хороскоп е като кафето - не можете без него. Четете го на път за работа или с ароматната напитка, за да се настроите за предизвикателствата, изпитанията и хубавите изненади. Ако се чудите какво Ви очаква днес, може да разберете от нашия специален хороскоп. 

Овен

Ако днес ви мъчи някакъв проблем, не изпадайте в мрачно настроение, а помислете какво бихте могли да направите, за да промените ситуацията. Не си мислете, че нищо не зависи от вас – във всеки момент може да направите избор и да промените курса.

Телец

Днес изпълнявайте най-вече неотложни задачи. Не се натоварвайте излишно с работа – дори да го направите, действията ви няма да доведат до кой знае какви резултати. Ако се чувствате зле физически, имайте предвид, че състоянието ви може да се дължи на  стрес или на прекалена преумора, така че лекувайте не само тялото, но и душата си.

Близнаци

Днес може да имате притеснения във връзка с финансов въпрос, да се наложи да връщате пари или пък вие да получите пари, които сте дали назаем. Какъвто и да е случаят, сега не е моментът да предприемате рискове в тази област, защото може да заложите на грешната карта. Добре би било също да имате мярка при преследването на удоволствия.

Рак

Днес, дори да се опитате да игнорирате някаква истина, тя ще ви застига, така че по-добре бъдете искрени със себе си и с околните. Отказът да поемете отговорност за нещо, което сте направили преди, няма да улесни положението – така че по-добре се изправете срещу миналото и вижте какво бихте могли да направите.

Лъв

Днес къщната работа ще ви спори, така че не отлагайте за друг ден почистването и подреждането на дома. По възможност не подписвайте договори и не поемайте нови ангажименти – има вероятност или да ви подведат, или вие да не спазите договорката.

Дева

Днес може да получите пари или нещо материално. И ако това се случи, ще стане от само себе си – няма да е нужно да упорствате за каквото и да било или да предприемате рисковани действия, особено що се отнася до парите. Не се насилвайте да живеете и да работите на пълни обороти, защото ще се преуморите.

Везни

Денят е много благоприятен за финансите ви – може да получите пари или някаква награда за усилия, които сте положили. Отправят ли ви някакво предложение, не приемайте веднага – обмислете го и, ако е възможно, дори си дайте малко повече време за размисъл.

Скорпион

Днес не правете нещо, само защото някой го изисква от вас, кара ви да се чувствате длъжни или виновни – това означава, че ви манипулират. Ако ще правите компромис, нека решението дойде от сърцето ви, а не да угаждате на друг човек и да пренебрегвате себе си.

Стрелец

Днес може успешно да започнете нов творчески проект, стига да сте готови да вложите и солидна доза труд. Не бягайте от реалността, потапяйки се в страховете и зависимостите си – така няма да решите проблемите и само ще си навредите.

Козирог

Днес не пренебрегвайте рутинните си задачи, само защото са ви скучни или нещо по-интересно е привлякло вниманието ви – ако не ги свършите сега, после ще ви дойде нанагорно. Не правете драми за щяло и нещяло – ако имате проблем, търсете практично решение.

Водолей

Днес ще ви бъде по-лесно, ако имате малко повече доверие в себе си и в живота – това ще ви помогне да преодолеете някои безпокойства и да се настроите оптимистично. Дори развоят на събитията да не ви е по вкуса, гледайте философски на нещата – сигурно е за добро. Денят е благоприятен за уреждане на правни и финансови въпроси.

Риби

Днес няма да бъдете много стабилни в емоционално отношение – възможно е да ви завладеят силни чувства или страхове. Опитайте се да живеете в реалността и да не се безпокоите за бъдещето – даже да си мислите, че ще се случи нещо недобро, не е сигурно, че опасенията ви ще се оправдаят.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Al11g

Al11g

02.09.2021 | 08:19

Ty race Mos tv Ra net begai.,

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?