3906

Гол на сцената? Финландският участник шокира зрителите на "Евровизия" СНИМКИ

Гол на сцената? Финландският участник шокира зрителите на "Евровизия"

 

Страшен скандал гръмна на Евровизия. Участник без бельо? – бе основния въпрос, който обиколи света, след като финландският певец в тазгодишното издание на песенния конкурс втрещи зрителите, създавайки илюзията, че е излязъл на сцената гол от кръста надолу.

 

Изпълнителят, познат под името Windows 95 man в действителност не беше гол, но през цялото време камерите умело прикриваха предната част на тялото му.

 
Така режисурата допълнително подсили подозренията на зрителите.

Въпреки, че успя да постигне търсения ефект, Windows 95 man бе прикрил интимните си части с бандаж в телесен цвят, който се сливаше с кожата му.

Костюмът е известен в киното и телевизията като "скромната дреха", която е често използвана за прикриване на интимните зони на актьорите. Именно с такава "скромна дреха" се появи и кечистът Джон Сина на сцената на Оскар-ите през февруари.

Какво знаем за Windows 95 man

Той е добре познат артист, танцьор и търсен модел, широко популярен във Финландия.

Мил и приятен човек, той е малко срамежлив маниак през деня, но когато облече униформата си - прословутата несъществуваща тениска на операционната система и комбинация от дънкови горещи панталони - той се превръща в супермен, гласи неговото представяне за "Евровизия".

Windows 95 man често прави диджей сетове, състоящи се от евроденс и техно хитове от 90-те.

Песента No Rules! той изпълнява в дует с Хенри Пииспанен, с когото станаха безспорни победители на песенния конкурс във Финландия.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Еврог€йска ид’иотщина

Еврог€йска ид’иотщина

11.05.2024 | 18:17

Тия сбъркани г€йове напълзяха навсякъде като скакалци.Що за шизофрения гони тия държави Финландия,Швеция,Дания и все му то там подобни,дето нямат един истински мъж за мостра дори.Нещастните жени!И тая ид’иотия ни я пласираха и тук клатещите се сливи ПП-та и гордо развяват цветовете на дъгата сбърканите стафиди нещастни!!!В тая псевдоЕвропа няма никакви мъже..на изчезване като белите мечки.Ама тия нещастници да си се веят там,не тък да ни пласират извращенията си и да ги веят гордо..Божее,колко сбъркан и тъ’п народ само!!!

Отговори
2 0
Видях

Видях

11.05.2024 | 12:20

И с имки на разни други участници с разни татуси цветни коси . И няколко клипа с хора който си мислят ,че пееят хубаво. Това е конкурс за изроди не певци. Такъв стана вече.

Отговори
3 0
Русев

Русев

09.05.2024 | 13:47

То това вече не е песенен конкурс а състезание за педераси и всякакви сбърканяци.Кой ще се покаже по-ненормален от другите.Истинските мъже и жени нямат шанс за някакъв успех

Отговори
9 0
Windows 11

Windows 11

09.05.2024 | 13:10

Точно такива трябва да участват в тоя конкурс, за също такава публика.

Отговори
8 0
Европейска

Европейска

09.05.2024 | 12:13

Шизофрения е този конкурс.

Отговори
10 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?