4232

Годжи премина всички граници: Подигра се зверски с Цитиридис, нарече го...

Музикантът от „Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи се отнася леко подигравателно към водещия Николаос Цитиридис

Нарича го „гърчето“, иронизира го, че го дават само веднъж седмично.

Наследникът на Слави Трифонов в национален ефир не е долюбван от екипа на Дългия. Макар рядко да си позволяват коментари по негов адрес, обикновено са иронични.

„Гледах реклама на „гърчето“ в бившата телевизия, в която работихме. Стана ми смешно, защото първоначално предаването беше всеки ден по един час, после всеки ден по половин час. Сега е половин час само в петък, но логото е „Вдигаме нивото!“. Това е положението“, сподели музикантът в подкаст с негово участие. Годжи не спомена директно дори името на бившата телевизия, в която се излъчваше „Шоуто на Слави“, явно да не звучи като заяждане към тях. Но за Цитиридис на няколко пъти подметна иронично, че „вдига нивото“.

Началникът на музиканта – Слави Трифонов, също не крие, че изобщо не смята за достоен наследника си.

„Мисля, че е голяма глупост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио… Човекът няма никакво чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад, може да пише поезия, но за да пише проза, трябва да има опит. Затова големите американски водещи, стартират над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше различна обстановката. Трябва да се дава път на младите, но понякога трябва и да се спират. Младостта понякога е голяма глупост и затова ако дадеш място на млад глупав човек, значи че ти си стар глупав човек“,

каза преди време Слави пред Маги Халваджиян.

Самият Цитиридис също не харесва да го сравняват с Дългия. „Като почнах шоуто, едни ми казваха: „Ей, византиец, никога няма да станеш като Слави.“ Радвам се и дано. Един стига и даже е отгоре“, категоричен е Николаос. Освен мнението си за Цитиридис Милчев не скри и факта, че не харесва прякора си Годжи.

„Той е за телевизията. Честно казано, предпочитам да ме наричат „Чичо Гошо“ или просто Гошо на улицата“, убеден е басистът, предаде showblitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Всички

Всички

05.12.2023 | 08:01

Музиканти на Слави са там при него само заради парите . А ,че шоуто беше просташко едно на ръка .

Отговори
3 0
Годжи беше турен за да разсмива зрителите

Годжи беше турен за да разсмива зрителите

04.12.2023 | 23:27

И сигурно само се е правел, че свири. Както Слави се правеше, че си измисля репликите, а не ги чете.

Отговори
2 0
ikol

ikol

04.12.2023 | 21:42

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -~----> https://mub.me/bioex

Отговори
0 2
Мильо

Мильо

04.12.2023 | 20:47

Ами Годжи е марионетка и прави това, което нареди и разреши Учиндолеца! От Кукувци какво да се очаква? Повече ме учудва подкрепата към чалгаджиите! А че цървулът трандафор нямада стане - каквато и да е банковата му сметка е повече от сигурно. Учиндолеца и от Марс да се върне, ще е същия проЗ чалгар. Жалко за опростаченото поколение, жалко за средата, която му позволява всичките му идиотщини!

Отговори
6 4

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?