49

Годините са просто цифра: Ирен Кривошиева чукна 67 на Бала на аристократите

Годините изобщо не й личат. С приказен рожден ден на Бала на аристократите актрисата Ирен Кривошиева навърши 67 години. На десетото юбилейно благотворително събитие отново действащо лице бе лорд Евгени Минчев, който не спира да изненадва гостите си и освен че им пя, бе облечен в униформа с фуражка и отличителни значки.

„Вдъхновяващи неща ми пожелаха! Евгени ми е приятел и винаги с радост приемам неговите покани за събития“, сподели Ирен. Освен своя рожден ден актрисата имаше и друг повод за празник - нейният син Владимир Данаилов навърши 37 години. „Гордея се с това, че той вече е доктор, щастлива съм от успехите му“, сподели Кривошиева, пише България Днес.

На Бала на аристократите актрисата блесна в светлосиня рокля и бели ръкавици.

 

Междувременно лорд Минчев преди ден направи поредно парти, като посрещна своите гости - Мис Англия и ученика на Робертино Лорети-Еминзада, отново в компанията на Ирен Кривошиева и приятели. „На миската Евгени подари красива картина от художничката Румяна Георгиева, беше вълнуващо. На британската звезда Еминзада връчих номинация за конкурса „Певец на годината“ в клас „Международен“, сподели още Ирен. 

Във вчерашния ден пък на летен бал в присъствието и на българските трима изпълнители - Гери- Никол, Есил Дюран и Райна, церемониал-майсторът на вечерта Евгени Минчев връчи наградата на Мис Лято за тази година. На партито присъства и ергенът Евгени Генчев, разбира се, в компанията на избраницата си Валерия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Щеръо

Щеръо

05.08.2023 | 22:59

Ирен е хубава жена . Секси .

Отговори
0 0
То къде

То къде

04.08.2023 | 22:15

Има аристократи тука освен онзи измисления лорд смешник ватман.

Отговори
10 0
Гинеколог- любител

Гинеколог- любител

04.08.2023 | 18:07

Да я чука кой ще . Аз не бих я чукал. Изпяла си е вече песента за тази работа.

Отговори
12 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?