Следвайте ни

Гняв в NOVA! Диана Найденова му отпусна края

viber icon


От 3 години и половина водещата на авторското предаване „Карай направо” по Нова телевизия Диана Найденова пътува в нарушение. Всяка събота журналистката разговаря с най-актуалните събеседници у нас. Идеята на предаването е гостът да стои зад волана, а докато пътуват из столичните улици, Найденова и нейният гост да си бъбрят непринудено.

„Имала съм случаи, в които те не се чувстват комфортно да управляват колата и го правя аз. Цецка Цачева, Корнелия Нинова и Радан Кънев пожелаха да се возят”, коментира бившата „Мис челюсти”.

Дори, когато сяда на шофьорското място обаче, водещата пренебрегва мерките за безопасност и не слага предпазен колан. Нарушение, за което законът за движение по пътищата предвижда символичната глоба от 50 лв. В същото време събеседниците на Найденова са изрядни и още със сядането си в автомобила се закопчават.

Наблюдателни зрители на „Карай направо” също забелязаха нарушението на журналистката и изразиха възмущението си в социалните мрежи. „Какъв пример дава в национален ефир?”, палят се фенове на предаването, пише „Уикенд”.

В последното издание на „Карай направо” още със сядането си в автомобила на главния здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който е и член на щаба за борба с коронавируса, Найденова бе на една ръка разстояние от него. Водещата обаче побърза да уточни, че с негово позволение не носи предпазна маска по време на пандемия и извънредно положение.

Тя обаче изказа притесненията си, че общуването им на по-малко от метър, не е съвсем безопасно.

„Права сте! Това е една от най-неприятните особености на заболяването,че 50-60 % от хората ще го карат или с леки симптоми, или въобще няма да имат такива. Има вероятност да заразавят масово около тях”, заяви доц. Кунчев и уточни, че мерките, които са взети у нас не са най-крайните.

„Хората трябва да предприемат мерки, но да не се поддават на паниката от коронавируса, защото тя няма да доведе до нищо добро”. Този съвет бе дал в предаването и лидерът на партия „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки. Събеседникът на Найденова бе поставил предпазния колан, но не и водещата Диана.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (25)

Колан

02.05.2020 | 19:55

Сори Диана

Отговори
0 0

Колан

02.05.2020 | 19:50

Браво Дияна,сложи си го като хората.

Отговори
1 0

Хамериканец

02.05.2020 | 19:28

На тая бих и го сложил в руското д....

Отговори
0 0

Заеви колана,

01.04.2020 | 10:31

Самото предаване е адски тъпо!

Отговори
1 0

Бррр

31.03.2020 | 13:29

На тая колана и е най -малкия проблем.Вижте и наглата кадънска,слагаческа мусура

Отговори
9 5

Бррр

31.03.2020 | 13:27

Тая колана и е най -малкия проблем.вижте и мазната кадънска мусура.отврат

Отговори
6 2

Ивайло

31.03.2020 | 11:56

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Отговори
0 10

Стоян

31.03.2020 | 11:47

Вече всички знаем че правилата са простосмъртните.На ген.Муфтавчийкки ще му кажа че му съчувствам за притеснението му че немските лекари сами си купувам маските но ме притеснява че за ограниченията гледаме от др.страни а за накаванията имаме собствен подход.АЙДЕ стига сте мислили за нас по този начин.Когато стане въпрос за тестовете били ненадеждна (защото държавата трябва да ги плати) а за маските за които ВИЕ повтарям ВИЕ казахте че непомагат а се носят ва собствено успокоение сега трябва задължително.Според мен вие не сте ЩАБ които помага да справим със вируса а сте репресивен орган .Изберете си една държава която добре се справя със ситуацията и следвайте нейният пример а не тук така правят там така правят във зависимост как ви изнася.Виште само глбите ,имали някъде по големи глоби от БГ. а компенсаций някъкви по малки? Пак за маските-сутринта журналист ви прочете че осигоряването на предпазни средства и задължение на държавата Но вие се грижите за бюджета (нямало средтва) това значи ли че поради липса на средства във гражданите ние може да нарушаваме закона:Очаквам да бъда санкциониран заради различноНА си мнение от това на ЩАБа.И само да ви кажа че цените падат само във вашите очи.А може би имате предвит цената на самолетите и корабите колите,златото?

Отговори
11 6

Чичак

31.03.2020 | 07:14

аС бих ѝ го сложил....колана, м/у гърдите!

Отговори
7 6

Нафърфорий

31.03.2020 | 07:08

Ако го сложи както трябва ще спуска силикона. Да дойде при дядо, аз ще и го сложа където трябва, даже ще и го на местя между кълките...

Отговори
13 3

Джипси кингс

31.03.2020 | 07:09

И аз, и аз...

Отговори
6 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?