2374

Гневни жени нападнаха шеф Силвена Роу за тази СНИМКА, тя не им остана длъжна

Възрастни дами с традиционни ценности бяха в потрес от снимката на Силвена Роу, в която тя е полусъблечена.

Шеф Силвена Роу отпразнува рожден ден преди няколко дни и очаквано получи хиляди пожелания за здраве от фенове си. Страхотна както винаги, стилна, елегантна, топ кулинарката пусна снимка на прекрасното си тяло и получи не малко упреци за това, дори влезе в диалог с някои от коментиращите, които си признават, че тук сме на Балканите и това не е прието.

"Аз също съм на мнение,че преминавате границите на благоприличие! Това са Балканите! Тук си имаме по-друго мисленето Вие обиколила широкия свят, няма да ни счупите черупката и няма да ни направите по-освободени. Тънете в заблуда! Забравили сте ни!", пише гневна дама.

"Чак такава снимка не очаквах от Вас. Не искам да ви обидя, изглеждате страхотно, но…. някак не Ви отива.. Честит рожден ден и бъдете здрава!", обяснява друга.

И въпреки че не е длъжна да отговаря какво е публикувала в своята страница в социалните мрежи, шеф Роу го направи, за да повтори отново каква точно е целта на снимката, която публикува за рождения си ден. Много хора я нападнаха за това, че показва как изглежда и затова днес публикува друга снимка от времето преди да се занимава със здравословно хранене и начин на живот и наистина разликата е огромна.

"Недейте да съдите! Защото, само Господ може да ме съди! Вие самата не сте перфектна… знаете си само Вие. Относно четкане. Пак, моля Ви, въздържайте се от каквито и да било коментари! Вие сте на моята страница, не аз на Вашата! Като не разбирате идеята на тази снимка…. Моля за мълчание!

Защо, не очаквахте от мен! АЗ СЪМ ШЕФ готвач! Аз работя с храна , аз се специализирам с режими за здравословно хранене! Режими, в които ние СИЯЕМ! С отслабване (чрез правилните храни) не само че изглеждаме по-добре, но и сме по здрави! Моят холестерол падна , моята кръвна захар падна! А енергията ми и митохондрията ми. Моля излезте от това тясно мислене … аз съм омъжена жена със солиден брак и солидно семейство… как да изглеждаме на след 50 години?! Аз съм БАБА! Да си копаем гроб ли???????
Не очаквам да ме харесват всички, не ми е цел в животът това! Но моята цел е да вдъхновявам със стил на живот! Нито ПИЯ ! Нито пуша! Нито правя дрога!
Работя като вол, тъка на много станове … в много страни издържам семейството си в последните 18 години …. И Вие се засегнати!
Снимката е за здраве и сила и енергия … а не затлъстяване и отпускане и примирение и разочарование в същите тези 50 плюс години! Огледайте се наоколо!
Пука ми – и за това Ви пиша, иска ми се да ме разберете правилно ! Но това е как аз живея - живот с пълна скорост!

Не не , не се обиждам! Чувствам се точно с толкова самочувствие както всяка една жена която е уверена и убедена в себе си! Аз никога не съм била слабичка като модел…. Даже са ме нападали , че съм едра и дебела … Е , айде да нападат сега!
Няма начин да ощастливя всички!"

Но разбира се тези хора може да се каже, че бяха единици в сравнение с многобройните поздрави и много любов, които й дадоха феновете:

"Перфектна жена!!!! Бъдете здрава, все така позитивна, щастлива и успешна! Всичко най-добро!"

"Изглеждате страхотно, шеф Роу, изобщо не обръщайте внимание на тесногръдите коментари. Снимката ви е красива и естетична и честно казано ще бъда безкрайно щастлива ако изглеждам така на 50 ! Възхищавам се на волята и целеустремеността ви! Вие дарявате хората със знание и надежда за по-добро бъдеще  Успех във всичките ви начинания!  Честит рожден ден прекрасна Силвена!"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Шиши

Шиши

26.07.2022 | 12:29

Надява се на внимание,защото и липсва.Винаги ми е била противна с тези нейни перчеми

Отговори
3 1
Критик

Критик

26.07.2022 | 11:43

Какъв е този термин шеф - наричаме готвач или главен готвач . Живеем в България не в Америка или някоя подобна страна. А тази какво ни я показвате какви ги е надробила . Не всички се интересуват от разни те му там така наречени готвачи и випове .

Отговори
4 1
Да живее

Да живее

26.07.2022 | 10:28

Фотошопа .Туй гуци как се е барнало.

Отговори
2 3
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

26.07.2022 | 10:13

Оххх котьо....таз прудава. Не саму манджити си, а сега и тялото си. Ко ли си вика: "на, зяпайти пирфектнуту ми тяло, млади лъвчета-кака ви силвена ни е за изтарване! ша ва мачкам кат тесто у мойта...фурна!"

Отговори
3 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?