Следвайте ни

Гневът на Лили Иванова е страшен! Скандална СНИМКА я жегна в сърцето

viber icon

Лили Иванова се разгневи и изтри посред нощ последната си фотосесия. Примата на родната популярна музика махна от страницата си в социалната мрежа кадъра, с който беше обявила нови дати за турнето, вероятно защото самата снимка предизвика повече шум, отколкото отпадналите концерти заради доволното количество фотошоп на нея.

 Пред обектива певицата позира с червени дрехи и червило в същия цвят, но по кожата на лицето й няма нито една бръчка. "Хубаво ги обработват тези снимки, но няма как да е на тези години и да е без нито една бръчка, това е нереално и глупаво. Ние я обичаме заради това, което е, а не заради външния вид", гласи коментар на възмутен фен на Лили в мрежата.

А в друг се казва шеговито, че изпълнителката явно е взела пример от актуални инфлуенсърки, които така си обработват кадрите, че после е доста трудно човек да ги разпознае на улицата, пише "Телеграф".

Екипът на Лили Иванова едва ли е приел с охота всичките тези коментари и статии по темата и затова в малките часове на нощта фотосът беше изтрит от страницата й. Сега вероятно датите за концертите отново ще се появяват в профила на примата, но с променена снимка.

Коментари (4)

Хан Крум

Хан Крум

26.01.2021 | 01:41

Феноменът Лили скоро ще изглежда на ученичка от 10 клас.По нататък очаквайте фотоси от детските ясли

Отговори
0 1
Дедо

Дедо

25.01.2021 | 20:00

Тая Баба Яга вече ми идва в повече!! Айде, бегайте!!

Отговори
1 1
не си губете времето с излишни простотийки

не си губете времето с излишни простотийки

23.01.2021 | 20:22

Вместо десетилетия, да се чете столетия. А иначе снимката е автентична и е от 1917 година.

Отговори
5 2
не си губете времето с излишни простотийки

не си губете времето с излишни простотийки

23.01.2021 | 12:57

От същата фото сесия вече е качен новия афиш за концертите през есента на 2021 година в профила в социалните мрежи. Лили Иванова знае и може! Останалото надраскано за нея е без значение и не я докосва! Да е жива и здрава и да записва нови песни още дълго време! Лили Иванова отдавна се превърна във вечност в поп-музиката! Десетилетия напред ще се търси или сравнява този и онзи с името ЛИЛИ ИВАНОВА!

Отговори
20 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай