1939

Глория разкри заема ли мястото на Галена в "Гласът на България"

Феновете биха били много доволни, ако примата стане треньор в музикалния формат

След като стана ясно, че Галена няма да бъде треньор в следващия сезон на "Гласът на България", спекулациите коя поп фолк звезда ще заеме мястото й са в разгара си.

Разбира се, кой друг, освен Глория, да е първото предположение, още повече, че според много от тиражираните в публичното пространство информации тя вече е получила покана от продуцентите на .

Това, което е ясно със сигурност, е, че Глория има много натоварен график в последно време, но дали "Гласът на България" попада в него - става ясно от самата нея.

"На този етап не съм получавала покана от "Гласът на България", заяви категорично примата на поп фолка, с което сложи край на упорито тиражираните спекулации за себе си, пише show.blitz.bg. Въпреки това феновете й са нетърпеливи да разберат дали тя все пак би се съгласила, ако реално получи такова предложение.

"Ще бъде много добре да имаме квалифициран ментор за оценяване на гласови качества и отличаващо се въздействие… Тя е точното попадение за оценка, а и ще изглежда много добре на екран!", гласи един от коментарите по темата в социалните мрежи. А в друг се казва: "Ще бъде прекрасно, ако приеме. Тя е страхотна певица", "Глория вече е била жури в предаване, ще бъде прекрасно, ако я поканят и тук! Здраве и късмет!".

Припомняме, че веднага след края на предишния сезон на "Гласът на България" Галена обяви, че сама слага край на участието си като ментор и благодари на целия екип и на колегите си за съвместната работа в шоуто. "Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми!", написа тя в началото на декември 2022 година.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Биби

Биби

27.02.2023 | 18:58

Ще има да предава важности, ако стане жури ,снобката му със снобка!!!!!

Отговори
1 0
Анти чалгар

Анти чалгар

24.02.2023 | 19:35

Чалгари нямат място в това шоу . Както и чалгията .

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?