49

Глория на нокти: Вижте тайния порок на Симона Загорова

Младата певица Симона Загорова винаги е в страхотно настроение и е готова за нови приключения, в които смело да се впусне. Едно от новите ѝ начинания, с което се занимава наред с майчинството, е преподаването ѝ по пеене в собствена музикална школа.

Денят на поп изпълнителката започва рано – първо с грижи за дъщеричката ѝ Галина, а след това с други домакински задължения. Понякога намира малко време и за себе си, пише каналът "21vaprosa" във vbox7.

Tалантът ѝ определено е огромен в нейния стил на пеене, но въпреки това не е капризна и слуша всякакви парчета. Загорова се вдъхновява за правене на музика от различни ежедневни ситуации, от които може да си вземе някаква поука.

„Това съм аз“ е дуетната ѝ песен с баща ѝ Илия Загоров – тя най-много описва живота ѝ като творец, който сам пише текстовете си.

Музикалният идол Малума е на първо място в списъка ѝ с изпълнители, с които би направила дует.

Всички хора имат поне един вреден навик, така че и Симона не става по-назад. Нейният е пушенето.

Въпреки трудностите в живота, тя дори за миг не е искала да се откаже от нейната най-голяма страст музиката и това се опитва да предаде и на своите ученици в академията си.

Дъщеричката ѝ прекарва доста време с бабите, може би и затова първата ѝ думичка е била именно „баба“.

Рецептата за щастие на талантливата Симона Загорова е това, че тя се води от идеята просто да бъде щастлива, а не конкретно за нещо определено, то само идва. Когато човек мисли позитивно, всичко се получава.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Алито от София

Алито от София

07.04.2022 | 10:52

Лоши хора, Глория колко хита имаше, особенно първият и албум, целия беше само в хитове, малко певици имаха колко нея, и то много приятни песни, много далеч от такива като на Азис, а мъжът и Илия Загоров, много добър композитор и текстописец, каква да бъде Симона при такива родители, много добре си пее момичето за годините, стига завист и празни приказки, срамота

Отговори
2 0
Възмутен

Възмутен

05.04.2022 | 15:27

Лоши хора....Защо сипете злоба...Ами пейте и Вие.. като тях...

Отговори
1 2
Анонимен

Анонимен

04.04.2022 | 12:25

Колко е талантлива тази питка? Че аз нещо не се сещам за нито една нейна песен. Ама има на кой да прилича. Тя и майка ѝ остаря, пък не остави нито един хит след себе си. И със сигурност това яко ѝ трови живота.

Отговори
9 6
Ехти

Ехти

04.04.2022 | 09:34

Едната старее, а заместителката чак огромен талант не е. Майката да спре да мачка дъщеря си и да почва да тренира да гледа внуци по примера на своята майка, вместо да си пили ноктите.

Отговори
13 5
Стефчо

Стефчо

03.04.2022 | 19:08

БЯХ Ви помолил да спрете вече рекламите най тези работнички , от Дунав Мост дъщерята вече се отрака и може да отиде на Скобелева Майка,тираджиите ще я отворят и от зад ,толкоз други певици има ,но не си правят такава реклама ,явно клиентите им са намалели,бегом работа Ви чака

Отговори
17 19
Дебела

Дебела

03.04.2022 | 12:25

като питка.

Отговори
7 11
Бобо

Бобо

03.04.2022 | 11:30

Аз ще обърна внимание на майка и.на Глория,ще и обърна много внимание ама отзад.

Отговори
14 17
Ти Рекс

Ти Рекс

03.04.2022 | 08:32

Коя е тази? Нещо не ми е позната като поп певица .Май я знам ,че е чалгарка . А тези не заслужават внимание.

Отговори
33 14

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?