3906

Глези я най-големият снобар! Мъжът на секси синоптичката Гери Малкоданска разяри феновете в мрежата

Думите на  дизайнера Алекс Ковачев, разбуниха духовете сред почитателите му, като предизвикаха разнопосочни мнения за предпочитанията и избора на материали в дизайна на интериора 

 

Едва ли у нас има по-голям сноб от дизайнера Алекс Ковачев, станал известен като мъжа до синоптичката Гери Малкоданска. Наскоро той изрази категоричното си предпочитание към естествения паркет пред ламината. 

 

Мъжът на Гери Малкоданска е сноб №1

Според него, естественият паркет притежава уникална естетика и качество, които не могат да бъдат постигнати с ламинат. Ковачев подчертава, че естествените материали придават на интериора по-луксозен и автентичен вид, докато ламинатът често не успява да създаде същото усещане за изтънченост, пише hotarena.net.

Алекс изрази своята категорична неприязън към ламината, което предизвика бурни реакции сред последователите му. Той сподели, че изпитва истинска погнуса от този материал и настоява, че само естественият паркет може да осигури желаната естетика и качество за интериора. Неговите думи разбуниха духовете сред почитателите му, като предизвикаха разнопосочни мнения за предпочитанията и избора на материали в дизайна на интериора. Много от последователите му открито му заявиха, че прекалява и има хора, които не могат да си позволят по-скъпо обзавеждане и поведението му е изключително неуместно.

 

„Имам финансова възможност да си сложа паркет, но имам кучета и ламинатът е по-практичното решение. Изключително отвратителен клип”, възмути се негова последователка в социалните мрежи.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?