46

Главната героиня в хитова анимация стана лесбийка

От излизането на анимационния телевизионен сериал "Скуби-Ду" през 1969 г. често са се появявали слухове за сексуалната ориентация на една от главните героини. Сега според „Variety“ героинята на Велма официално е превърната в лесбийка в новия анимационен филм за Скуби-Ду, озаглавен "Trick or Treat Scooby-Doo!", който беше пуснат за стрийминг на 4 октомври 2022 г.

Клип от новия филм е пуснат в Twitter и е гледан повече от 2,8 милиона пъти, като показва как Велма е напълно смаяна и съвсем безмълвна, когато забелязва новата героиня Коко Диабло, като отбелязва колко стилна, дружелюбна към домашните любимци, брилянтна и изтънчена изглежда Диабло, докато носи очила, подобни на тези на самата Велма. Докато държи кутия с прочутите закуски на Скуби, които любимият дог на всички поглъща лакомо, Велма не може да скрие истинските си чувства към Диабло пред Фред и Дафни, като изглежда, че това е любов от пръв поглед.

Героинята е въплътена от актрисата Линда Карделини в игралните филми от поредицата.

Озвучен от актьорите Матю Лилард, Грей ДеЛисле, Кейт Микучи и дългогодишния озвучаващ актьор Франк Уелкър, новият филм е достъпен за стрийминг и дигитално изтегляне в Amazon Prime Video и други платформи за абонаментни стрийминг услуги.

Франк Уелкър озвучава Скуби-Ду от 2002 г., а Франк Джоунс - от първата серия през 1969 г., което го прави един от най-продуктивните актьори, които са се занимавали с франчайза. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?