Следвайте ни

Гласът на Rainbow се прехласна по Стунджи

viber icon

Античният театър на Пловдив се разтресе от мощен рок в четвъртък вечер. Причината - чудовищният глас на Rainbow Рони Ромеро и музикалния проект на д-р Милен Врабевски „Intelligent music project”, който гостува за втори път в града под тепетата.

Чилийският мощен вокал пък се среща за трети път с пловдивска публика и явно вече толкова много <210> симпатизира, че реши да се настани сред нея. Докато Стунджи отнасяше главите на феновете с гръмко соло на барабани, за да си отдъхне останалата част от бенда, Рони Ромеро изскочи от тъмнината и се настани на камъните. Наслади се за кратко на яките тупалки на своя колега и се насочи към горните редове. Седна сред върли негови почитатели, снима се с тях, раздаваше парафи, като през цялото време не спря да надъхва останалите и да ги кара да аплодират вилнеещия Стунджи.

По време на едно от малкото рок събития през 2020 година прозвучаха най-ярките хитове на музикалния проект на д-р Милен Врабевски „Intelligent music project”, изпети от чилиеца. Сред тях безспорно любима на всички, познаващи творчеството им, е „Every time“, която прозвуча два пъти в чест на пловдивчани. Инициаторът Врабевски обяви, че вече се пече шести албум със звездно участие и похвали вдъхновението, което дава Пловдив, или по-точно жена му, която е от града под тепетата. 

Изненадите продължиха, когато бе обявено, че след края на рок приказката ще се състои кратка среща със звездите от сцената.

Така Рони Ромеро падна в прегръдките на криминалния репортер на „Марица“ Тони Михайлов, от когото никой и нищо не може да се скрие. Двамата си размениха кратки реплики за кефа от събитието, а Рони обеща пак да се върне в Пловдив.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?