46

Гладна кокошка: Дани Петканов луд по копие на Алекс, вижте колко си приличат СНИМКА

Красавица, която спокойно може да мине за сестра близначка на бившата му, хвана окото на Дани Петканов. Преди дни той инфлуенсърстваше в Италия, където не пропусна да пофлиртува с девойка, за която твърди, че засича случайно цели два пъти в един и същи ден.

Всъщност Дани и Алекс бяха отново заедно тези дни, но не по собствено желание. Екс-двойката се засече на мероприятие в Италия, организирано от популярна модна платформа. На събитието присъстваха и други наши инфлуенсъри, сред които Балан и приятелката му Надежда, която преди осем месеца го дари със син. Петканови избягваха да попадат заедно на общи снимки, макар и там да са по работа и да няма нищо страшно в това, пише "Хотнюз".

Затова пък Даниел не пропусна да покаже, че флиртува на чужда земя. "Два пъти за един ден, на различни места, срещнах тази жена. Да е жива и здрава!", написа той в социалната мрежа и публикува два различни кадъра с въпросното момиче, като някои не пропуснаха да го попитат защо се е снимал още първия път с дамата, която всъщност се оказа испанката Росио, популярна модна дизайнерка в родината си. Феновете на лудия репортер също отбелязаха, че тя досущ прилича на бившата му. "Страшно си приличат с Алекс", пуснаха бързо намеците последователите му. "Като изтърван си", закачат го други, а трети пък обясниха ситуацията му така: "В някои държави това се нарича Stalking и е подсъдимо…" Хората са го казали най-хубаво е първото гнездо, всяко следващо отива на зле, коментират още последователите му.

Тези дни Алекс проговори и за раздялата с бащата на детето й. „Дани просто дойде и ми каза, че вече е достигнал предела си и иска да се разведем. Наистина не съм го очаквала, защото той никога не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка.”

С партньора й Дани Петканов са женени няколко години. Ала преди повече от два месеца се разделиха. Звездната двойка има дете - малкия Габриел. „Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз изцяло му се отдавам и не поемам други ангажименти, а когато го няма, гледам да свърша максимално много работа", споделя красавицата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Как може

Как може

30.05.2022 | 09:46

Да напишете ,, Гладна кокошка" - голяма простотия

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?