Следвайте ни

Геро избухна с коментар за Мария Бакалова

viber icon

Герасим Георгиев-Геро също влезе във вихрушката от коментари, свързани с родната актриса Мария Бакалова, която е номинирана за "Оскар". Актьорът предизвика бурни реакции с признанието, че изпитва огромна признателност и благодарност към Мария.

Геро не може да не се ядосва на начина, по който някои хора плюят младата актриса и нейните грандиозни постижения. "Тя вече е спечелила с тези номинации. Нито един от нашата общност не може да не се радва за Мария. При някои прелива завистта и това, че не може да е на нейно място", заяви Геро пред "Стандарт".

По думите на носителя на "Аскеер" Мария е отворила вратата към Холивуд много широко и благодарение на нея младите български актьори ще имат шанса в бъдеще да получават все повече възможности в Америка.

"Киното и театърът са две коренно различни изкуства. Голямата грешка на нашите актьори е, че каквото играят в театъра, това правят и в киното", допълва още чаровният актьор и тв водещ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Габи

Габи

04.04.2021 | 14:14

Защо не се оценява на артистите работещи в България?Със сигурност имаме артисти не по-лоши от работещите в Холивуд и номинирани за Оскар.Тук поне не се поставят условия за сексуална и расова принадлежност.

Отговори
0 0
Знаеща

Знаеща

02.04.2021 | 22:07

Браво Мария Бакалова , много хора просто не разбират това което твориш, над което работиш,нито дори смисълът на филма "Борят". Успех.

Отговори
13 5
Георги

Георги

02.04.2021 | 20:31

Бил избухнал! Защо? Други нямат ли право на мнение различно от твоето? Отворила вратите на Холивуд за българските актьори. Ами хайде отивай.

Отговори
10 13
Зина

Зина

03.04.2021 | 13:27

Ти си хейтър ,пич.Завистлив и злобен си.Точно това е причината и за това да не изпитваш щастие.Гледай да осмисли собствения си живот и се научи да се радваш на успехите на другите.Това е ключа за щастието.Пожелавам ти го най-искрено.

Отговори
6 2
Бръм

Бръм

02.04.2021 | 18:42

Холивуд нищо добро не е донесъл на човечеството, той манипулира хората, разделя ги умишлено на черни, бели, джендъри и т.н. Как може да има квоти за бели, за черни, за джендъри. И това да се приема за престижно. Не съм гледал Мария Бакалова, сигурно наистина е талантлива, но те са извратени, те не са нормални. Всеки сам да си прави изводите. Желая и много здраве и късмет

Отговори
23 3
Док

Док

02.04.2021 | 17:42

Умен човек

Отговори
19 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?