Следвайте ни

Гери Никол пръска сексапил сред раздялата с ММА боеца

viber icon

Гери-Никол изглежда освежена след раздялата с ММА боецът Даниел Илиев. Двамата изкараха бурен романс за няколко месеца, но според шушуканията спортистът е заменил варненката с друга.

Това очевидно не се отразява зле на сексапилното миньонче, което е по-горещо. Това личи от последните публикации на музикалната звезда в социалната мрежа Инстаграм.

Тя пусна няколко снимки в профила си от трескавата подготовка за заснемането на видеото към новата й песен.

Докато чакат с нетърпение поредния хит на рап изпълнителката, нейните 503 000 последователи я окуражиха с хиляди лайкове под горещите кадри, които се завъртяха в мрежата.
 
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Запознат

Запознат

05.10.2020 | 23:35

ДЕБЕЛАНКАТА СЕ БИЛА ПРЕСТРУВАЛА ПРЕД ХОРАТА, ЧЕ БИЛА В ДОБРО НАСТРОЕНИЕ И НЕ БИЛА В ДЕПРЕСИЯ, СЛЕД КАКТО ДАНИ И БИ ШИТА ЗАРАДИ ДРУГА, ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСНА ПРЕД ХОРАТА! ДОРИ ОТНОВО И ОТНОВО ПЛАЩАЛА ЗА ИЗМИСЛЕНИ ОТ НЕЯ СТАТИИ ПЪЛНИ С ЛЪЖИ, НО ДАНИ ВЕЧЕ, НЕ СЕ ЗАНИМАВА С НЕЯ, ДОРИ КАТО МУ СЕ МОЛИ ДА МУ КИХА ПАРИ ДА ЛЪЖЕ ТОЙ ОТКАЗВАЛ! ТЯ УПОРИТО ЛЪЖЕШЕ ПРЕД ХОРАТА, КАК ДАНИ Я ХАРЕСВА И ИСКА И КАК НЕ СА РАЗДЕЛЕНИ, ЗАРАДИ ДРУГА КРАСАВИЦА! ДЕБЕЛАНАТА КРИЕШЕ ОТ ХОРАТА, КАК СЕ МОЛИ НА ДАНИ, ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ И Е ГАДЖЕ И Я ИСКА МНОГО И ЩЕ МУ ДАВА ПАРИ В ЗАМЯНА! ПРОСТО НЕ И МИНАХА ЕВТИНИТЕ КАКТО НЕЯ НОМЕРА С ЛЪЖИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ОТ НЕЯ, ЗАЩОТО ХОРАТА ЗНАЯТ ВЕЧЕ, ЧЕ ВСИЧКО И Е ЛЪЖИ И ТЯ И МАЙКА И ЛЪЖАТ ЯКО! ДЕБЕЛАТА БИЛА ЛЪГАЛА ЧЕ ДАНИ И ИСКАЛ ТЕЛЕФОНА ПОНЕЖЕ Я ХАРЕСВАЛ, А ТО БИЛО ТОЧНО ОБРАТНОТО, ТЯ НА НЕГО МУ ГО ИСКАЛА И МУ ПРЕДЛОЖИЛА ПАРИ ЗА ДА ЛЪЖЕ ЧЕ И Е ГАДЖЕ И Я ХАРЕСВА! И ЗА КАПАК КАТО И НАБИЛ ШУТА ДАНИ И НЕ ИСКАЛ ВЕЧЕ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ УЖ И Е ГАДЖЕ И Я ХАРЕСВА, ТЯ ПРОДЪЛЖИЛА ДА ХОДИ ПО НЕГО И ДА МУ СЕ МОЛИ, ДА НЕ Я ОСТАВЯ, НО ТОЙ ТВЪРДО Я ОТРЯЗВАЛ И КАЗАЛ, ЧЕ НЕ Я ХАРЕСВА, НИТО ОБИЧА, ИСКАЛ ДРУГОТО МОМИЧЕ И ЧЕ БЕЗ НЕЯ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ, И НЕ ИСКАЛ ДА МУ ДОСАЖДА ВЕЧЕ!

Отговори
0 0
Запознат

Запознат

05.10.2020 | 01:39

НЕ Е НИКАКЪВ СЕКСАПИЛ УЖАСНА Е!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?