Следвайте ни

Гери Малкоданска направи страшен гаф в „Черешката" и вбеси зрителите

viber icon

Гергана Малкоданска, която тази седмица участва в „Черешката на тортата“,направи сериозен гаф, с който разбуни духовете сред телевизионната аудитория. Синоптичката си позволи да нарече сътрапезника си Георги Милков „колега“, което вбеси драгия зрител.

Дългогодишният журналист, който в момента е водещ по БНТ, има зад гърба си стотици интервюта, анализи, репортажи за разлика от красавицата, от която чуваме само дали утре да си вземем чадър.

Тя наистина е завършила журналистика в УНСС, но никога не е работила като репортер, а воденето й в „На кафе“ се изчерпва с презентиране на клипчета от интернет и интервюта със звезди, подготвени от други, пише Хотнюз.

Зрителите реагираха на думите й веднага, още докато предаването се излъчваше и й напомниха, че между нея и „колегата“ стоят не само вагони книги, но и много упорита работа. Малкоданска очевидно напомпа самочувствието си сериозно заради присъствието си на екрана и скъпите имоти,с които може да се похвали, но това не е достатъчно за зрителите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Гражданско образование

Гражданско образование

05.02.2021 | 11:23

А Малкоданска сготви ли нещо, че не забелязах. Готви бащата на детето и. По-добре да бяха поканили него. Той също е известен. Явно трябваше да бъде показано луксозно то жилище, чиято заслуга отново е на бащата. Поне да се беше запознал предварително кое къде се намира в кухнята.

Отговори
5 2
Реплика

Реплика

05.02.2021 | 13:32

И аз не разбрах какво прави великата Малкоданска в черешката на тортата. Срам за една майка. Тая изобщо влизала ли е в кухня.

Отговори
6 0
Гольо

Гольо

04.02.2021 | 16:51

Малкоданска е ниска топка. А и като жена,семпла работа. Сори.

Отговори
17 2
Густо !!!

Густо !!!

04.02.2021 | 23:35

Направо чупиш т ъ п о м е р а!!!

Отговори
4 1
Фен

Фен

04.02.2021 | 16:26

За Великия Милков най-великото ядене е лещата на Цола Драгойчева. Толкова е велик, че ми се повръща.

Отговори
12 15

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай