Следвайте ни

Гери Малкоданска крие батко за чудо и приказ СНИМКА

viber icon

Гордост за цялото семейство на Гери Малкоданска, освен самата синоптичка, е нейният брат, натоварен с изключително отговорна и благородна професия. Красавицата на NOVA предпочита да не обсъжда уменията и постиженията в областта на медицината на батко си - анестезиолога д-р Иван Малкодански.

Той е завършил Медицински университет в Плевен, специализирал е Катедра по реанимация и интензивно лечение към Университетска болница "Георги Странски" в града, има магистратура по Здравен менджмънт, а от осем години е част от екипа на HIFU (хайфу) - центъра към МБАЛ "Света Марина-Плевен" - единствен клиничен център в Източна Европа за неинвазивно лечение на солидни тумори чрез високоинтензивен фокусиран ултразвук.

В професионалната биография на баткото на Малкоданска фигурират още курсове във ВМА-София по анестезиология и интензивно лечение в гръдна хирургия, специализация по Автоложна клетъчна регенерация и биостимулиране на стволови клетки, както и специализация по клинично хранене в интензивно отделение в Тел Авив...  

Тези дни известният роднина на красивата синоптичка придоби поредното си звание, съобщава ПИК.

Иван Малкодански е защитил успешно своята дисертация за присъждане на образователна и научна степен "Доктор" в Медицинския университет в Плевен. Темата, по които специалистът е работил в своята дисертация, е профилактика на постоперативното гадене и повръщане при пациенти, подложени на миниивназивни коремни операции. 

Гери Малкоданска не скри радостта си от успеха на батко си. "Машина си. Ако братът е умен, сестрата също! Да знаете", написа синоптичката към стори с дисетрацията на д-р Малкодански. 

Гери и брат й са много близки. Разликата помежду им е само три години. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?