44

Георги Колев дава съвети навръх юбилей

Общинският съветник Георги Колев празнува днес юбилей. Адвокатът става на 50, което ще бъде отбелязано със семеен купон извън Пловдив. По повод на годишнината рожденикът пусна пространен пост във Фейсбук, изпълнен с философски размисли.

"Като един млад-стар човек вече имам право да давам съвети. Това е една от малкото привилегии на възрастта. Затова от позицията си на юбиляр ще си позволя да ви дам само един. Пазете ставите си, приятели! Ставите са важни. На 50 разбрах защо... Те ни дават тази грация, която ни позволява да преминем през живота като танцьор през дансинга и ни държат изправени тогава, когато около нас се вихрят бури. Не им давайте да омекват! Не прегъвайте коляно лесно! Веднъж пречупени там, навикът им да се прегъват остава. Не навеждайте лесно глава! Главата носи тежък товар.  Веднъж склонена, трудно се изправя пак. Не правете много чупки в кръста! Освен ако не са плод на щастие или на онези моменти в живота, които не искаме да забравим, но ни е срам да разказваме", сподели Колев в мрежата.

Той е второ поколение юрист. Работи като адвокат от 1997 г. Като общински съветник на ЗС "Ал. Стамболийски" пък кара вече четвърти мандат. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Фак ю

Фак ю

17.08.2022 | 18:26

Щом иде реч за кръста и меките колена да разкаже и за меките китки и за меките устни!

Отговори
1 0
Пловдив

Пловдив

17.08.2022 | 14:56

Щом анимационни герои започнаха с съветите изборите са близо.

Отговори
2 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?