Следвайте ни

Георги Христов: Болката от загубата е огромна!

viber icon

Георги Христов наруши 5-годишното си мълчание броени дни преди големия си концерт на 23 април в зала 1 на НДК заедно със Симфоничния оркестър на Варненската опера.

Големият български певец призна в телевизионно интервю кои са най-големите му жертви и коя е загубата, която никога няма да преживее.

„Направих жертва с личния си живот в името на кариерата. Но човек не може да има всичко, не може да бъде щастлив постоянно”, каза изпълнителят на „Нямам нужда от многоприятели”.

За най-тежката си загуба – тази на майка си, певецът бе болезнено директен. „Не мога да я преживея. И приключвам темата. Опитвам се да го приема, но това е много трудно, защото този човек за мен беше всичко. Нищо друго не ми липсва в живота. Липсва ми майка ми, която вече не мога да срещна, нито да прегърна.”

Част от признанията му бяха и думите, че на моменти се усеща като изключително наивен човек.

„Не можах да се науча да се пазя от лицемерието… От хора, които са с теб, защото си ти, а след това, когато ти забият нож, много боли”.

Христов определи себе си като „реалист-мечтател”, като мечтите му са да прави по-различни концерти и да създава хубава музика. „Давам си сметка в каква държава живеем, но това не ме обезкуражава. Аз съм длъжен на моята публика”, каза още той, пише блиц.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

БОРЯНА ИВАНОВА

10.08.2019 | 13:57

САМО ГЕАРГИ ХРИСТОВ Е ЗАГУБИЛ МАЙКА С, БРЕ ,БРЕ ,ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО . ОБРАТНОТА Е НЕНОРМАЛНО . ПОЗИ !!!

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?