Следвайте ни

Гениално! Майка разкри как винаги разбира дали децата я лъжат

viber icon

Всеки родител знае, че отглеждането на деца не е лесна задача. Непрекъснато сме изправени пред нови предизвикателства, а майките и бащите винаги търсят нови начини да гарантират, че децата им стават добри хора.

В TickTock има нова тенденция и това е родителите да споделят най -полезната лъжа, която са казали на децата си.

Една майка споделя своя забавен трик, който й позволява винаги да разбере кога децата я лъжат.

Майката, чието име е Виктория, обяснила на децата си, че възрастните винаги знаят, когато едно дете лъже. „Казах на децата си, че когато лъжат, на челата им се появява звезда, която само възрастните могат да видят. Така че всеки път, когато ме лъжат, си покриват челата“, казва тя във видеото си.

И както обикновено се случва с интересно онлайн съдържание, видеото на Виктория скоро стана вирусно с над 22,3 милиона гледания, както и 4,3 милиона харесвания и над 20 000 коментара.

Мненията по тази тема са разделени, така че има всякакви коментари. Някои родители споделят своите „бели“ лъжи, докато други спорят за полезността на нейния метод.

В друг видеоклип тя съветва номерът със звездата да се използва докато децата са малки, по този начин ще се разбира кога лъжат и може да им се помогне да признаят лъжата. Но Виктория подчертава, че номерът не трябва да се използва, за да се създава страх у децата./БГНЕС

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?