3906

Генчо от „Игри на волята“ вдигна бунт в родния си град, вижте срещу какво се бори

Генчо от „Игри на волята“ вдигна бунт в родния си град. Вижте срещу какво се бори...

 


Генчо от „Игри на волята“ поведе бунта срещу бежанския център в родния му град Харманли. Татуираният здравеняк, който от години е земеделец, скочи на мигрантите и поиска строги наказания за изстъпленията им с няколко искания.

Първото от тях е капацитетът на лагера да бъде намален до максимум 400 души и там да се настаняват само семейства. Второто е статутът му да бъде променен от отворен в затворен тип, както и охраната да бъде поета от МВР и жандармерия.

„Вечерният час на чужденците да бъде променен на 17 часа лятно и 16 часа зимно часово време. Искаме претърсване на младите мъже за оръжие и при наличие на такова да има строги наказания и незабавно преместване в друг приемен център. Строги наказания и при нарушаване на обществения ред, свързани с посегателство върху чужда собственост, хулиганство и сексуални закачки“, настоява Генчев, а официално искане от Граждански инициативен комитет на жителите на Харманли със същите желания е изпратено до кмета на общината, министъра на вътрешните работи, Министерски съвет и председателя на Държавна агенция за бежанците, пише hotarena.net.

„В отговор на нашите искания получихме писмо от председателя на ДАБ без ясни и конкретни отговори, без срокове за действие и изпълнение, без план за намаляване на капацитета на РПЦ - Харманли, или с други думи отново прах в очите ни“, заявиха пред събралите се организаторите.

Пред протестиращите излезе директорът на лагера Румен Тинчев. Той заяви, че ще има финансова санкция за  фирмата, охраняваща центъра!

В края на септември при сбиване в лагера пострада 20-годишен сириец, който бе с прободни рани. При направената полицейска проверка бяха иззети 50 ножа и други остри предмети.

От Гражданския инициативен комитет са категорични, че няма да спрат с протестите, докато исканията им не бъдат изпълнени. Готови са и на гражданско неподчинение, ако не се намерят решения. „Да си знае и да си знаят другите, които ще дойдат след него! И не забравяйте - това не е поредният, а последният мирен протест“, категоричен е Генчо Генчев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
tyuytu

tyuytu

31.10.2023 | 21:35

Искате ли нови усещания в се.кса?!!! Се.кс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе`рма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба ----> mub.me/neoix

Отговори
0 0
Къв е този

Къв е този

31.10.2023 | 19:52

Пъпеш недок..латен . Мухлясъл татуиран дър..веняк.

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?