Следвайте ни

Гай Ричи: Вече ще снимам филмите си в Турция

viber icon

Известният британски режисьор и сценарист Гай Ричи, наскоро започна снимките на най-новия си шпионски трилър "Пет очи" с бюджет 60 млн. долара, в Анталия. Вчера в Туитър, Ричи, заяви че би искал да заснеме и бъдещите си филми в Турция. 

Любовта на Ричи към Турция беше споделена и от холивудската екшън звезда Джейсън Стейтъм, който е с водеща роля в „Пет очи“. Стейтъм, който вече напусна Турция сподели в Туитър, че е силно впечатлен от турската култура и гостоприемство и че иска да се върне скоро в слънчева Анталия със семейството си.

Отбелязвайки интереса си към древните цивилизации и исторически забележителности, Ричи каза, че Турция е доста модерна, но има и очарованието на старите времена. Режисьорът нарече древния град Аспендос край Анталия великолепен „2000-годишен офис“.

Ричи сподели: "Харесваме Турция. И ако е възможно да правим повече филми тук, ще го направим."

В два поста той сподели видео и снимки със съпругата си Джаки Ейнсли в „Света София“ в Истанбул, Кападокия и Анталия. 

Постовете на Гай Ричи в Туитър:
https://twitter.com/realguyritchie/status/1372292658190815233?s=19

https://twitter.com/realguyritchie/status/1372292650313904139?s=19

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?