Следвайте ни

Гай Ричи снима филм с екшън звездата Джейсън Стейтъм на ЕКСПО Анталия СНИМКИ

viber icon

Площадката с площ приблизително 500 000 кв. м, на която се проведе през 2016 г. ЕКСПО Анталия, ще бъде превърната в огромно филмово студио и ще се конкурира с Холивуд. Началото ще постави продуцирането на филм от известния актьор и режисьор Гай Ричи.


Дискусиите за това какво трябва да стане с терена се провеждаха отдавна, но сега се намери изненадваща перспектива. Гай Ричи и продуцентският му екип ще започнат снимките на новия си филм „Пет очи“ тук в началото на февруари - с екшън звездата Джейсън Стейтъм в главната роля.


След като всички необходими разрешителни бъдат получени от Министерството на културата и туризма, скоро ще започнат снимките. Очаква се актьорите и екипът да пътуват до Анталия през следващите няколко дни, за да започнат подготовките за снимките в квартал Аксу. Студията вече са подготвени и отделени от останалата част на сайта на ЕКСПО със завеси - така че нищо не пречи на старта на филма.

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?