Следвайте ни

Гавра в "Маскираният певец"! Унизиха Зуека и жена му

viber icon

Истинска гавра преживя в шоуто „Маскираният певец” водещият Васил Василев-Зуека и жена му Ани, пише Hotnews.bg. Тя безцеремонно бе наречена мечка и дори „Баба Меца” при разговор между Зуека и другия водещ Димитър Рачков.

След като в ръцете им попадна плюшена играчка, Зуека сподели, че дъщеря му все още заспива в плюшено мече, въпреки че вече е студентка в чужбина. Рачков подхвана темата и директно обяви, че и Зуека спи с мечка в леглото, явно имайки предвид пълничката Ани, съпругата на Васил Василев. Василев продължи да се смее, явно по инерция, но със сигурност жена му не е останала доволна от грубата смешка по неин адрес.

Иначе в разгара на първия сезон на „Маскираният певец“, публиката избра да разкрие самоличността на още една известна личност, която всички позодираха. Зрителският вот определи да падне маската на Пеперудата. Въпреки безупречното изпълнение на песента Ain’t nobody на Chaka Khan, талантливата певица Прея бе принудена да свали красивата си маска.

Това е най-любимият формат, в който съм участвала досега. Изключително забавно шоу за участие. Може би се дължи на факта, че зад маските можем да се раздаваме, сякаш никой не ни гледа. Освен това ми беше много забавно да наблюдавам шоуто и като зрител. Мисля, че имам ориентир, но не съм сигурна кой се крие зад останалите маски.

Само знам, че това предаване е велико” - с усмивка сподели Прея. Водещите се поинтересуваха дали Прея е успяла да скрие тайната за своето участие в „Маскираният певец“, на което тя отговори: „Аз съм много лоша в това да лъжа, защото не обичам да го правя. Обаче този път се вживях в ролята и лъгах на поразия. Тази вечер казах, че съм в Монтана. Приятелят ми е от там и е страхотно алиби.“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?